Το καινούργιο “Izakaya” άνοιξε και στρώνει μενού, εκτός από κόκκινο χαλί
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Μανίνα Ζουμπουλάκη
Γεννήθηκα το 1960, μεγάλωσα στην Καβάλα, γράφω στα περιοδικά από τις αρχές της δεκαετίας του '80 μέχρι και σήμερα. Κατά καιρούς είμαι ραδιοφωνική παραγωγός. Έχω γράψει 20 βιβλία, δύο σενάρια ταινιών μεγάλου μήκους, δύο σήριαλ, ένα σενάριο τηλεταινίας και πολλά διηγήματα: αυτά είναι όσα έχουν κυκλοφορήσει γιατί είναι κι άλλα που δεν είδαν ακόμη το φώς. Αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Βρήκαμε χειροποίητη ρώσικη σαλάτα εξαιρετική… και μερικά πιροσκί επίσης πολύ πετυχημένα, αλλά η ρώσικη είναι το κυρίως θέμα, και τα σπάει
Να διαβάζουν, εννοείται. Και πολύ άργησαν
Η κατηγορία είναι αυτό που λέμε «niche» και τα ελληνικά κεριά “Choe” διαπρέπουν διεθνώς σε αυτήν τη δύσκολη πίστα.
Ας μην πέσουμε στα πατώματα φέτος, μόλις περάσουν οι γιορτές…
Είναι μερικές μέρες που ξεκινάνε στραβά και φαίνονται ατελείωτες, επειδή παραμένουν στραβές μέχρι να κλείσουν, ως μέρες.
Τραγανά και μελένια μαζί, με χαρουπόμελο και ζάχαρη από χουρμάδες
Το παραδοσιακό πιάτο της ταϊλανδέζικης κουζίνας, την καταγωγή του οποίου διεκδικεί η κινέζικη κουζίνα. Γενικά σφάζονται οι εξωτικές κουζίνες για πάρτη του…
Kλασικά, διαχρονικά και αξεπέραστα παιδικά βιβλία
Όλο και πιο πολλές εταιρείες αναθέτουν την εξυπηρέτηση πελατών σε ρομπότ, έχοντας απολύσει τους περιττούς υπαλλήλους. Κι από εδώ αρχίζει το σουρεάλ…