Tip of the day

Πού θα πιλοτάρεις μαχητικό αεροσκάφος;

Ή και αγωνιστικό της Formula 1

marianna_manolopoyloy_.jpg
Μαριάννα Μανωλοπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Pilot Center
© Pilot Center

Στο Pilot Center, το ψυχαγωγικό κέντρο προσομοιωτών θα πρωταγωνιστήσεις στο δικό σου Top Gun «πιλοτάρoντας» μαχητικό αεροσκάφος

Έχεις σκεφτεί ποτέ πώς είναι να πετάς πάνω από τα σύννεφα «πιλοτάροντας» ένα μαχητικό αεροσκάφος; Εναέριες μάχες, περιστροφές, ανεφοδιασμοί, ακροβατικά, χαρακτηριστικοί ήχοι που παράγονται από το πιλοτήριο, είναι μερικά μόνο από όσα περιλαμβάνει μια διαδρομή με το μαχητικό αεροσκάφος του Pilot Center! Βρίσκεσαι στο αντίγραφο πιλοτηρίου παρόμοιου με το πιλοτήριο ενός F-16 και απολαμβάνεις θέα 180 μοιρών που παρέχει πιστές αναπαραστάσεις αεροδρομίων, εδάφους και καιρικών συνθηκών κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Εξασκείσαι ακόμη, στις βασικές διαδικασίες απογείωσης και προσγείωσης χωρίς καν να χρειάζεται να έχεις κάποια γνώση πάνω σε αυτό αφού πρόκειται για μια ιδιαίτερη βόλτα που θα κάνεις στο ψυχαγωγικό κέντρο προσομοιωτών στην Ελλάδα που είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια, και μπορεί να σου προσφέρει μια ρεαλιστική εικονική πραγματικότητα.

Το The Pilot Center στην Ηλιούπολη δημιουργήθηκε από μια παρέα φίλων με μεγάλη αγάπη για τα αεροπλάνα και την ταχύτητα. Σε κάθε προσομοίωση που θα επιλέξεις στο χώρο τους, θα βρίσκεται μαζί σου ένας επαγγελματίας πιλότος για να σε καθοδηγεί και να προσαρμόζει την προσομοίωση στο επίπεδό σου. Συγκεκριμένα, στη προσομοίωση ενός F-16, το The Pilot Center διαθέτει επαγγελματίες εκπαιδευτές πιλότους που θα δρουν ως συγκυβερνήτες και σε καθοδηγούν κατά τη διάρκεια της πτήσης σου. Μπορείς να έχεις μαζί μέχρι και 3 φίλους σου στο πιλοτήριο, οι οποίοι δεν θα πετάξουν, αλλά μπορούν να χαλαρώσουν και να παρακολουθήσουν όλη την εναέρια δράση σου μέσα από μια μεγάλη οθόνη. Η προσομοίωση σου μπορεί να είναι 40 λεπτά ή 60’, ανάλογα με το πακέτο που έχεις επιλέξει να κλείσεις διαδικτυακά ενώ υπάρχουν και οικογενειακά πακέτα.

Στο χώρο του Pilot Center μπορείς επίσης να δοκιμάσεις τον προσομοιωτή πτήσης A320 που πρόκειται για ένα ακριβές αντίγραφο των πραγματικών αεροσκαφών που χρησιμοποιούνται από τις αεροπορικές εταιρείες με πλήρως λειτουργικά συστήματα ελέγχου και όργανα. Και αν πάλι είσαι λάτρης της Formula 1 μπορείς να οδηγήσεις ένα ακριβές αντίγραφο αληθινού αυτοκινήτου αγώνων στον ειδικό προσομοιωτή ή να γίνεις οδηγός WRC. Με λίγα λόγια να βρεθείς στο τιμόνι ενός αγωνιστικού Rallycross και να δοκιμάσεις κάποιες από τις πιο γνωστές ελληνικές και ξένες διάσημες πίστες. Καλή διασκέδαση!

Λεωφ. Βουλιαγμένης 387, Ηλιούπολη 16346, 2109739240 (300μ. από το σταθμό του μετρό Αγ. Δημητρίου)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ