Tip of the day

Πού θα βρεις την πιο 80s ντισκοτέκ του Κολωνακίου

Αν λατρεύεις τη ντίσκο σου έχουμε βρει το τέλειο μέρος για να χορέψεις μέχρι τελικής πτώσης

Ευτέρπη Μουζακίτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ντισκομπάλα: Η ντισκοτέκ ανάμεσα στα Εξάρχεια και το Κολωνάκι που σε ταξιδεύει στα 80s

Είτε πρόλαβες τις ένδοξες εποχές της ντίσκο, είτε μεγάλωσες ακούγοντας την μαμά σου να λέει «όταν εμείς πηγαίναμε στην ντισκοτέκ και χορεύαμε μέχρι το πρωί...», είτε απλά αναπολείς μια εποχή για την οποία τόσα ωραία έχεις ακούσει κι εσύ δεν έζησες, η Ντισκομπάλα είναι το απόλυτο μέρος, η χρυσή ευκαιρία να ζήσεις τα βράδια σου σαν να ζεις πραγματικά στα 80s. Η νέα άφιξη ανάμεσα στα Εξάρχεια και το Κολωνάκι, στο νούμερο 4 της οδού Δελφών, ξαναζωντανεύει την εποχή των 80s- 90s και ήδη έχει αποκτήσει πιστό κοινό.

Με το που μπαίνεις στην Ντισκομπάλα, η ατμόσφαιρα αλλά και το ντεκόρ σε διακτινίζουν κατευθείαν στη χρυσή δεκαετία. Ένας πολύχρωμος pop χώρος, με ντισκόμπαλες στο ταβάνι, νέον φωτορυθμικά, ζεμπρέ καρέκλες και καναπέδες, στραφταλιζέ πλαστικό μανεκέν στο μεγάλο μπαρ και pop-icons στην αφίσα στον τοίχο, στήνουν το απογειωτικό σκηνικό του disco bar.  Ένα σκηνικό με χαλαρά και ανέμελα vibes που θα κάνει εσένα και την παρέα σου να χορέψετε μέχρι το πρωί.

Ντισκομπάλα.

Για τη μουσική των 80s και των 90s, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ο έμπειρος dj δίνει τον ρυθμό και παίζει όλες τις επιτυχίες που καθόρισαν την εποχή της πιο ξέφρενης διασκέδασης. Από τις απόλυτες επιτυχίες της Madonna και του Michael Jackson, στο Mambo no. 5, την Lambada και Mama Mia. Φυσικά και δεν λείπουν τα ελληνικά κομμάτια της εποχής, με την Ελπίδα και το τραγούδι « Στη ντισκοτέκ, την παλιά ντισκοτέκ…» να έχει την τιμητική του.

Ντισκομπάλα.

Η Ντισκομπάλα άνοιξε τις πόρτες της λίγο πριν τα Χριστούγεννα που πέρασαν και σε περιμένει κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 10 μ.μ. μέχρι το πρωί.

Μικρό tip από την δική μου προσωπική εμπειρία: επειδή πρόκειται να «λιώσεις» τα παπούτσια σου από τον χορό, προτίμησε να φορέσεις flat. Have fun!

Ντισκομπάλα, Δελφών 4, Κολωνάκι, 2103637752.