Tip of the day

Πού θα κάνεις χαλαρωτικό – θεραπευτικό spa και massage στο μωρό σου;

Θεραπείες βρεφικού μασάζ με χαλαρωτικά και υπηρεσίες υδροθεραπείας για παιδιά από 40 ημερών έως 3 ετών

marianna_manolopoyloy_.jpg
Μαριάννα Μανωλοπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βρεφικό μασάζ

«Βabyloo»: Tο πρώτο baby spa & massage της Αθήνας βρίσκεται στο Μαρούσι

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί ότι αυτό που έχεις ανάγκη ΤΩΡΑ είναι μια περιποίηση σώματος, μέσα σε περιβάλλον απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης; Ένα επαγγελματικό μασάζ που θα σου αλλάξει τα κέφια και τη διάθεση; Το ίδιο ακριβώς έχει ανάγκη και το λατρεμένο σου μωράκι μόνο που δεν έχει τα …λόγια να στο πει! Στο «Βabyloo», το πρώτο Baby spa & massage της Αθήνας, παρέα με μπουρμπουλήθρες, xρωματιστά μπαλόνια, παπάκια, φωτισμό που αλλάζει χρώματα, χαλαρωτική μουσική, παιδιά από 40 ημερών έως 3 ετών φορούν την αδιάβροχη πάνα και τα σωσίβιά τους και απολαμβάνουν μέσα στα γέλια και τις χαρές υδρομασάζ για αρχή και έπειτα βρεφικό μασάζ. Ο ολοκαίνουργιος χώρος στο Μαρούσι –άνοιξε τον Δεκέμβριο του 2022–, είναι minimal, με παστέλ αποχρώσεις και μότο στον λευκό τοίχο «Enjoy this special day with your precious baby».

Με εξαιρετικά απαλές κινήσεις η 26χρονη Aθανασία Κωνσταντοπούλου, γυμνάστρια με ειδικότητα στην κολύμβηση και ιδρύτρια του παιδικού αυτού spot, προσφέρει θεραπείες βρεφικού μασάζ με χαλαρωτικά έλαια διάρκειας 20-25 λεπτών -ανάλογα με τη διάθεση του μωρού- αλλά και υπηρεσίες υδροθεραπείας που διαρκούν 30 λεπτά. Οι υπηρεσίες γίνονται είτε μεμονωμένα είτε συνδυαστικά, με το κόστος και των δύο να αγγίζει συνολικά τα 50 ευρώ. Ωστόσο υπάρχουν διάφορα πακέτα προσφοράς με 3, 6 ή 9 συνεδρίες ανάλογα με τις επιθυμίες του καθενός και τις ανάγκες του μωρού.

Τα σωσίβια που χρησιμοποιούνται στο υδρομασάζ αλλάζουν ανάλογα με την ηλικία: συνήθως μέχρι 8-9 μηνών φορούν το σωσίβιο στον λαιμό για να στηρίζει τον αυχένα τους ενώ για μεγαλύτερα συνιστώνται σωσίβια που έχουν κάθισμα ή μπαίνουν κάτω από τις μασχάλες. Με το βρεφικό μασάζ το μωρό χαλαρώνει, δυναμώνουν οι αρθρώσεις του, ανακουφίζεται από ψυχολογικές εντάσεις και τυχόν κολικούς ή πόνους στα δόντια ενώ βελτιώνεται και η ποιότητα του ύπνου. «Φυσικά προτείνεται και οι ίδιοι οι γονείς να κάνουν μασάζ στα μωρά τους και στο σπίτι καθώς προωθείται ο ασφαλής δεσμός μεταξύ γονέα και παιδιού αλλά και το συναισθηματικό δέσιμο. Μια φορά την εβδομάδα, τόσο στον χώρο μας όσο και στο σπίτι, βοηθάει αρκετά».

Σύντομα θα προσθέσουν στις υπηρεσίες τους και παιδική φωτογράφιση κατά τη διάρκεια του baby spa, αξέχαστα baby spa party  και προϊόντα για massage μωρών.

Λειτουργεί καθημερινά 10:00-20:00 και το Σάββατο 10:00-18:00 ενώ υπάρχει χώρος για parking.

Babyloo, Παπαφλέσσα 8, Μαρούσι, 2106142186

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ