Tip of the day

Πού θα φας ατελείωτο sushi με 22 ευρώ μόνο

Ένας σουσοπαράδεισος ανοίγεται κάθε Κυριακή μπροστά μας

Λαμπρινή Τρούγκου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Shisan sushi bar έχει μπουφέ κάθε Κυριακή με 22 ευρώ το άτομο και σε καλεί να φας sushi χωρίς σταματημό

Όταν πέφτει στο τραπέζι η πρόταση «πάμε για sushi», στην παρέα ανάβουν τα αίματα. Οι fan της ιαπωνικής κουζίνας υποστηρίζουν ότι το sushi, πέρα από πεντανόστιμο, είναι και πολύ χορταστικό. Από την άλλη, υπάρχουν όλοι εκείνοι (…αγόρια) που δε μπορούν να πιστέψουν ότι αυτά τα «δείγματα φαγητού» περνιούνται και για κανονικό γεύμα. Το σουσάδικο Shisan sushi bar έχει δώσει λύση στο πρόβλημα με έναν ωραίο τρόπο για όλους εμάς που λατρεύουμε τα ασιατικά ρολάκια.

Κάθε Κυριακή λοιπόν από 14:30-20:00 στο Shisan μπορείς να φας όσο sushi θέλεις με μόνο 22 ευρώ το άτομο. Το Shisan, που έχει καταστήματα στον Χολαργό, στο κέντρο, στην Αργυρούπολη, στο Περιστέρι, στον Κορυδαλλό και στο Γαλάτσι, έχει καθιερώσει κάθε Κυριακή το Sunday Buffet, ένα μεγάλο μπουφέ με τα πιο αγαπημένα πιάτα sushi.

Στο Shisan η ποσότητα φαγητού δεν σημαίνει κακή ποιότητα. Τα πιάτα, τα οποία βασίζονται στην παραδοσιακή και fusion ιαπωνική κουζίνα, είναι όλα τους πολύ γευστικά, έχουν ταυτόχρονα και καλή πρώτη ύλη. Στο Sunday Buffet έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις μεγάλη ποικιλία από sushi rolls αλλά και φοβερά starters καθώς και ωραιότατες σαλάτες. Οι επιλογές σου στο μπουφέ είναι ατελείωτες, must-try είναι τα salmon teriyaki rolls, οι hungover tempuras, τα obsession πανέ φιλετάκια και η crab salad. Το προσωπικό του Shisan είναι πολύ ευγενικό και πρόθυμο να σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στο απόλυτο sushi challenge.

Πέρα από το Sunday Buffet, το Shisan sushi bar διαθέτει καθημερινά διάφορες άλλες προσφορές για τους πελάτες, όπως το happy hour, την προσφορά της Τετάρτης και την προσφορά για παιδιά. Το feedback των πελατών αποδεικνύει ότι η αλυσίδα καταστημάτων έχει κατακτήσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά και το στομάχι τους. Με το Sunday Buffet έχετε ελπίδες να πείσετε και τους πιο πεισματάρηδες φίλους σας για την μαγεία του sushi.

Καταστήματα shisan sushi bar:

Χολαργός, Μεσογείων 204, 2106510011

Αθήνα, Καλαμιώτου 25, 2103231230

Αργυρούπολη, 28ης Οκτωβρίου 44, 2114110077

Περιστέρι, Αιμ. Βεάκη 36, 2105757880

Κορυδαλλός,Πλατεία Μέμου 4, 2104949584

Γαλάτσι, Βεΐκου 7, 2103231230