Tip of the day

Πού θα βρεις το λαχταριστό «κρεποχωνάκι»;

Ανακάλυψέ το και βάλε πάνω ό,τι λαχταρά η ψυχή σου

marianna_manolopoyloy_.jpg
Μαριάννα Μανωλοπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρεποχωνάκι

Το Αργυρώ Gelateria στον Πειραιά ξετρελαίνει το κοινό με το απίθανο κρεποχωνάκι

Θα μπορούσε κανείς με την πρώτη ματιά να το χαρακτηρίσει αμαρτωλό και «κολασμένο». Και από την πρώτη… μυρωδιά, μπορώ να σου πω, μια και το «κρεποχωνάκι» που ζητά η κοπέλα μπροστά μου (και στάζει το στόμα της) μοσχοβολά πραλίνα από μακριά. Αν δεν το ξέρεις ήδη, μάθε πως στα Αργυρώ Gelateria κάτω στο Πασαλιμάνι αλλά και στα σκαλάκια στο Μικρολίμανο θα απολαύσεις χειροποίητο, αυθεντικό ιταλικό gelato φτιαγμένο από 100% φρέσκο γάλα με αγνά υλικά και στη συνέχεια βουτηγμένο στο ξεροψημένο κρεποχωνάκι που μόλις το ανακαλύψεις δεν θα μπορείς να του αντισταθείς.

Κρεποχωνάκι

Απόλαυση στο τετράγωνο! Κρέπα ζεστή και λαχταριστή, φτιαγμένη με την πιο γευστική ζύμη που έχεις δοκιμάσει, κι αυτή μέσα σε τραγανό χωνάκι και όλο αυτό μαζί με το αγαπημένο σου topping-μπισκότο, πουράκια, τα πάντα όλα- και όποια γεύση παγωτού προτιμάς! Αν είσαι λάτρης του bueno το παγωτό White bueno είναι μούρλια, οπότε ζήτα να σου το γεμίσουν φουλ μέχρι πάνω… να ξεχειλίζει κυρ Στέφανε μπορεί; Lila Pause, Ferrerο, μωσαϊκό, κλασικές γεύσεις όπως φιστίκι, φουντούκι, βανίλια Μαδαγασκάρης, παρφέ, σορμπέ, αλλά και γεύσεις που απευθύνονται σε βίγκαν είναι αυτά που θα γευτείς μέσα στο κρεποχωνάκι σου όσο χαζεύεις το «Ι licked it so it’s mine» που γράφει στη κόκκινη neon επιγραφή του εργαστηρίου, (και που αποτελεί ήδη το απόλυτο insta spot).

Εκτός από τα καταπληκτικά παγωτά στην Aργυρώ Gelateria θα βρεις αρκετές ακόμα νόστιμες προτάσεις. Χειροποίητα γλυκά όπως red velvet, lemon pie, pancake tower with chocolate, τραγανό χειροποίητο φύλλο millefeuille μαζί με βελούδινη κρέμα, banoffee με λαχταριστή καραμέλα, μιλφέιγ, προφιτερόλ, γαλακτομπούρεκο καθώς και γλυκά που συνήθιζαν να τρώνε παλιά στα ζαχαροπλαστεία τις Κυριακές όπως το μοναδικό παγωτό Σικάγο. Όσα κι αν δοκιμάσεις το σίγουρο είναι ότι στην καρδιά σου το κρεποχωνάκι θα έχει μια ξεχωριστή θέση.

Αργυρώ Gelateria, 2104111212 Πασαλιμάνι, Αγγέλου Μεταξά 7-9 & Μικρολίμανο στα σκαλάκια, Επιδαύρου 13

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ