Tip of the day

Πού θα κάνεις μανικιούρ-πεντικιούρ στις 12 το βράδυ πίνοντας και κοκτέιλ

Το MZ NailZ είναι το νυχάδικο-αφτεράδικο της Νέας Σμύρνης

123648844_3742119349154412_1469692113229505605_n1.jpg
Κατερίνα Καμπόσου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
MZ NailZ

Το κατάστημα MZ NailZ μένει ανοιχτό για μανικιούρ – πεντικιούρ μέχρι αργά και κάθε βράδυ είναι fully booked

Στη Νέα Σμύρνη υπάρχει ένα κατάστημα στο οποίο γυναίκες-άντρες μπορούν να κάνουν μανικιούρ στις 10, στις 11, ακόμα και στις 12 τη νύχτα. Η επιχείρηση MZ NailZ προκειμένου να αυξήσει τα κέρδη της και κόντρα στην ενεργειακή κρίση αποφάσισε να διευρύνει το ωράριο της. Μάλιστα, επειδή τα καφέ εκείνη την ώρα είναι κλειστά, συνεργάζονται με το διπλανό μπαράκι ώστε να μπορούν οι πελάτισσες να πίνουν και το κοκτέιλ τους όσο περιποιούνται τα νύχια τους. Ένα κόνσεπτ με μεγάλη απήχηση καθώς μόλις το επικοινώνησαν στα σόσιαλ μίντια επικράτησε χαλασμός! Τους επισκέπτομαι προσωπικά στις 11 το βράδυ για να ζητήσω το απόλυτο trend στο μανικιούρ, αυτό της Hailey Bieber, με τη σκόνη που δημιουργεί το δημοφιλές εφέ του καθρέπτη. Το μαγαζί είναι fully booked! Οι πελάτισσες πίνουν μια γουλιά από το ποτό τους και απολαμβάνουν τον χρόνο με τον εαυτό τους, σαν να βρίσκονται σε κάποιο μπαρ αν και πρόκειται για στούντιο μανικιούρ - πεντικιούρ. Ώρα 12 το βράδυ και οι λίμες έχουν πάρει φωτιά. 

Επίσης, για να προλάβω αυτούς που δεν γνωρίζουν αλλά θα σπεύσουν να μιλήσουν για εξαντλητικές υπερωρίες, οι κοπέλες που δουλεύουν ως τη νύχτα, δεν είναι οτι ξεκινούν την βάρδια το χάραμα, αλλά το απόγευμα και μάλιστα είναι πολύ χαρούμενες!

MZ NailZ

«Ο λόγος που πήραμε αυτή την απόφαση είναι ότι έρχονται συχνά πολλές πελάτισσες και ζητάνε ραντεβού για νυχτερινές ώρες, είτε επειδή τη μέρα δουλεύουν, είτε επειδή έχουν τις σπουδές τους, μικρά παιδιά, άλλες υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνουν άλλη στιγμή. Ανάμεσά τους και πολλοί άντρες που βολεύτηκαν εξίσου με την επέκταση του ωραρίου και οι οποίοι έρχονται κυρίως για το πεντικιούρ. Συνεργαστήκαμε με το μπαρ δίπλα μας κάτι που άρεσε πολύ στις πελάτισσες κι έτσι δίπλα στα άκρα με τα περιποιημένα νύχια, τα βαζάκια και τις κρέμες παίρνουν θέση και τα μοχίτο και οι παλόμες», μας λέει η ευγενέστατη και φοβερή τύπισσα Μαρία Ζαργκλή, η ιδιοκτήτρια. «Την ώρα που οι περισσότεροι καταστηματάρχες φοβούνται τους φουσκωμένους λογαριασμούς, εσείς πάτε κόντρα στην ενεργειακή κρίση;», την ρωτάω και μου απαντά αφοπλιστικά: «Δεν ανησυχούμε γιατί έχουμε κάνει τις προβλέψεις μας, χρησιμοποιούμε λάμπες οικονομίας, ποντάρουμε στην ζήτηση από τον κόσμο και είμαστε θετικοί!»

Στο ΜΖ μπορεί να βρει κανείς, πέρα από υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ, επιλεγμένα αξεσουάρ, κοσμήματα αλλά και ρούχα για κάθε περίσταση.

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 181, Νέα Σμύρνη, 210 9315730

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ