Tip of the day

«Ίσως» τα πιο καψούρικα διαδικτυακά ραβασάκια

Γράμματα χωρίς αποστολέα

mjsigalou
Μαρία-Ιωάννα Σιγαλού
15’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ερωτικά Ραβασάκια με φόντο τη πόλη
© Instagram/ @isws_

Στη σελίδα του ινσταγκραμ isws_ θα βρεις post it «βασανιστικά», ελαφρώς μελαγχολικά, μα πολύ ερωτικά

Υπάρχουν τα post-it στο ψυγείο με τη λίστα του σούπερ μάρκετ –Ντομάτες να πάρεις!-, αυτά στην οθόνη του pc με τους τεράστιους κωδικούς -DgkQ3#46!@-, που όσο και αν προσπαθείς δε θα απομνημονεύσεις ποτέ και εκείνα τα ξεχασμένα και σκονισμένα στο συρτάρι που θυμίζουν έναν μακρινό και ανεκπλήρωτο έρωτα. Αν είσαι από τους τυχερούς, τότε στη συλλογή σου θα βρεις -και στο ευχόμαστε ολόψυχα-, caring μηνυματάκια σαν αυτά που βλέπουμε στις feel good αμερικανιές (τις λατρεύω!) του στιλ: «Καλημέρα, δεν ήθελα να σε ξυπνήσω… Κοιμόσουν τόσο γαλήνια. Έχει πρωινό στην κουζίνα. Μου λείπεις ήδη».

Στη σελίδα του ινσταγκραμ isws_ θα βρεις ελαφρώς μελαγχολικά, «βασανιστικά», μα τόσο ερωτικά ραβασάκια. Μια σελίδα που περιλαμβάνει όλα αυτά τα «ίσως», που βασανίζουν όλες εμάς τις ευαίσθητες ψυχές και που θέλουμε διακαώς να πραγματοποιήσουμε. Όλες αυτές τις κρυφές ευχές μας, που δεν έχουν πάρει σάρκα και οστά -ακόμη...

Όλα τα posts είναι πάνω κάτω έτσι: ένα post-it –μπροστά από κάποιο γραφικό τοπίο- με φράσεις που ξεκινούν πάντα με την αβέβαιη και συγχρόνως ελπιδοφόρα λέξη «Ίσως». Μία λέξη διφορούμενη, πιο εκνευριστική από το «μπορεί» που υποδηλώνει δυνατότητα (και όχι μόνο πιθανότητα), όμως πιο αισιόδοξη από το «αν» που υποδηλώνει αλλαγή ήδη προβληθείσας ταινίας –κάτι το ακατόρθωτο-.

Ίσως να θυμηθώ στο όνειρο να πάρω όσα έζησα μαζί σου, Ίσως να κάνω τα 250 χιλιόμετρα απόψε και κάθε απόψε, Ίσως να ρουφάει ρούμι στο πιο τέλειο νησί, Ίσως ήταν γραφτό να είμαστε μαζί αλλά όχι να αντέξουμε. Αυτές είναι μερικές από τις φράσεις που θα συναντήσεις. Άλλες πιο χαρούμενες που σε κάνουν να χαμογελάς, άλλες πιο ονειροπόλες που κάνουν την καρδιά σου να χτυπάει και άλλες πιο «πονεμένες» που σου αφήνουν μια γλυκόπικρη μελαγχολία.

 

Στείλε και εσύ τα δικά σου ραβασάκια. Και πού ξέρεις ίσως αυτό το «ίσως» (κανένας πλεονασμός) κάποτε μετατραπεί σε «σίγουρα».
Η ερώτηση είναι: Θα το θες το ίδιο;

Instagram account: isws_

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ