Tip of the day

Το καταλληλότερο κουτάλι για γκιουζέλ εκμέκ

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το γκιουζέλ εκμέκ με παγωτό καϊμάκι «Σπέσιαλ» το φτιάχνει η «Χαρά» (Πατησίων 339 Γ) και το σερβίρει σε μεταλλικά σκεύη που έχουν σχήμα πιρόγας, με κουταλάκια σε σχήμα φτυαριού, όχι, τα κλασσικά, με σχήμα αυγού. Είναι ιδανικά για σκούπισμα στην επιφάνια του σκεύους με το παγωτό ώστε ο πελάτης να γεύεται μέχρι και το τελευταίο παγωμένο ψίχουλο του γλυκού του. Ο παράδεισος κρύβεται στις λεπτομέρειες.