Tip of the day

Το καλύτερο κακάο για πασπάλισμα

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Για τιραμισού και όχι μόνο. Είναι με διαφορά το Valrhona, το περίφημο κακάο της γαλλικής σοκολατοβιομηχανίας κοντά στην Λυών. Είναι τόσο αρωματικό, τόσο καλοτριμμένο και με τόσο λεπτή γεύση που κάνει τη «μεγάλη» διαφορά. Ιδανικό επίσης αν θέλεις να φτιάξεις το «μωσαικό» της μαμάς. Θα το βρείτε στις «Γλυκές αλχημείες» του Στέλιου Παρλιάρου, στην Ηροδότου, στο Κολωνάκι με €7 ευρώ το μισό κιλό περίπου. Δεν είναι φτηνό αλλά χαλάλι του.