Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης

Ο Κανίβαλος /Η ανείπωτη ιστορία ενός οικονομικού δολοφόνου

Στο Vault

Διάρκεια: 80'
83291-167753.jpg

«Τι σου είναι ο άνθρωπος! Τη μια κάθεσαι όμορφα όμορφα με τους φίλους σου και συζητάς για τη διεθνή κατάσταση στη Βουδαπέστη, στις Βρυξέλλες, στη Βαρκελώνη και σε άλλες μεγάλες πόλεις που αρχίζουν από Β, και έπειτα έρχεται και σε τρώει ένας κανίβαλος».

To θεατρικό έργο «Ο κανίβαλος» παρουσιάζει τους θαμώνες ενός μπαρ να μην ανησυχούν για το μέλλον του κόσμου. Ο Ένκι μπάρμαν και σύντροφος της Ινάννα συνομιλεί με τον Μέλχιοτ, έναν πλούσιο τύπο που κουβαλά στην τσέπη του περίεργα πράγματα και ισχυρίζεται ότι η κύρια ασθένεια των σκύλων είναι τα μεγάλα φορτηγά.

Η εμφάνιση του Κλαρόν, προσωπικότητα παγκόσμιας επιρροής, τους ταράζει άλλα όχι για πολύ αφού σύντομα τον τρώει ένας κανίβαλος. Το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα καταρρέει. Η Ινάννα που έχει χωρίσει τον Ένκι 366 φορές τον ξαναερωτεύεται. Βρώμικα χρήματα έρχονται στην πόρτα τους. Ο Μέλχιοτ προσπαθεί να κάνει διάγνωση στον κανίβαλο. Ο επιθεωρητής του σώματος δίωξης τους κάνει οικονομικό έλεγχο. Ο Μέλχιοτ αναρωτιέται από τι πάσχουν οι κανίβαλοι.

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αυγουστίνος Ρεμούνδος
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Γιώργος Αγγελόπουλος, Άρτεμις Γρύμπλα, Σοφία Πανάγου κ.ά.