Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Χώροι
Ελληνικο

«Μακριά από παιδιά» στο θέατρο Ιλίσια

Διάρκεια: 95'
«Μακριά από παιδιά» στο θέατρο Ιλίσια
© Ανδρέας Παπακωνσταντίνου

Το έργο «ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ», αποτελεί το κλείσιμο της δραματικής τριλογίας "Πατρική εστία - Οικογένεια", μαζί με τα «170 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ» και τον «ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ». Μια τριλογία που δημιουργήθηκε από τον θεατρικό οργανισμό “MA NON TROPPO” των Γιωργή Τσουρή και Βάλιας Παπακωνσταντίνου, που κλείνει φέτος δέκα χρόνια ενασχόλησης με την νεοελληνική δραματουργία.

Σε αυτό το τρίτο έργο, η Κωμωδία, το Δράμα και το Μυστήριο, συμπλέκονται εκ νέου, και αφηγούνται μια ιστορία γεμάτη ανατροπές, που οδηγεί τους χαρακτήρες στα όριά τους. Μια ιστορία για τον απλό, καθημερινό άνθρωπο που σε μια κρίσιμη μέρα, καλείται να συμφιλιώσει τον ενήλικο εαυτού του και το παιδί που άφησε πίσω του απροστάτευτο, πριν γκρεμιστούν όλα και όλοι γύρω του.

Λίγα λόγια για το έργο

Μετά από μια τραυματική απώλεια, ο Τάσος και η σύζυγός του Όλγα εγκαταλείπουν το παλιό τους διαμέρισμα και μετακομίζουν στο νέο τους σπίτι. Καθώς προσπαθούν να προσαρμοστούν στην νέα πραγματικότητα, οι διαφωνίες και οι ανελέητες συγκρούσεις μεταξύ τους πυκνώνουν συνεχώς, και τα ψέματα που τους απομακρύνουν, βαθαίνουν όλο και πιο πολύ, ενώ στο σπίτι φιλοξενούν για λίγες μέρες και την ιδιόρρυθμη μητέρα του Τάσου. Ένας ξάδελφος και ένας διακοσμητής (interior designer), συμπληρώνουν τους χαρακτήρες αυτής της απρόσμενης αλλά και πολύ οικείας ιστορίας, στην οποία τίποτα δεν είναι αυτό που αρχικά φαίνεται. Το παρελθόν «εγκυμονεί» μυστικά που τσακίζουν και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη, σαν μια οδυνηρή επιβεβαίωση ότι για να φτάσεις στην αλήθεια, πρέπει να «ματώσεις».

Οι κλειδωμένες πόρτες θα σπάσουν. Θ’ ανοίξουν για πάντα. Όπου και να τρέξεις όμως, όποιον δρόμο και να πάρεις, θα σε βγάλει πάλι στο παιδικό σου δωμάτιο…

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιώργος Παλούμπης
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Γιωργής Τσουρής, Ελεάνα Καυκαλά, Σταύρος Μαρκάλας, Κωνσταντίνος Ελματζίογλου, Χριστίνα Τσάφου
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Γιωργής Τσουρής

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Ιλισια Ιλίσια
Παπαδιαμαντοπούλου 4 & Βασιλίσσης Σοφίας

2107210045, 2107216317

«Μακριά από παιδιά» στο θέατρο Ιλίσια
«Μακριά από παιδιά» στο θέατρο Ιλίσια
από 02/02/2024 έως 31/03/2024

κάθε Παρασκευή, Σάββατο 21:00

από 02/02/2024 έως 31/03/2024

κάθε Κυριακή 18:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Aπό 13€