Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Χώροι
Συγχρονο

«Η Σιωπηλή Λίμνη» από την Ομάδα Νάμα στο Επί Κολωνώ

Διάρκεια: 100'
«Η Σιωπηλή Λίμνη» από την Ομάδα Νάμα στο Επί Κολωνώ

Κάποιες φορές η ζωή μοιάζει με ένα παιχνίδι. Ένα απεγνωσμένο παιχνίδι ρόλων με την ελπίδα να δοθεί πνοή σε ό,τι θέλουμε να κρατήσουμε κοντά μας. Σε ό,τι έχουμε ανάγκη για να υπάρξουμε ή για να αντέξουμε το γεγονός της ύπαρξής μας. Πότε όμως αυτό το παιχνίδι αντικαθιστά την πραγματικότητα και σε πόσο επικίνδυνα μονοπάτια μπορεί να μας οδηγήσει;

Ο Ισπανός θεατρικός, κινηματογραφικός συγγραφέας αλλά και τηλεοπτικός σεναριογράφος ΝταβίντΝτεσόλα με το έργο του «Η Σιωπηλή Λίμνη» (2006) φέρνει στην επιφάνεια, μέσα από μία ιστορία που ισορροπεί ανάμεσα στο ψυχολογικό θρίλερ και το υπαρξιακό δράμα, τις άμυνες των ηρώων της απέναντι σε μια σύγχρονη αδυσώπητη κοινωνία.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Όσκαρ (Θανάσης Κουρλαμπάς), ένας καθηγητής που δεν διδάσκει πια εξαιτίας μιας τραυματικής εμπειρίας στο σχολείο που εργαζόταν, δέχεται μετά από παρότρυνση ενός αγαπημένου του δασκάλου (Χάρης Τσιτσάκης) να αναλάβει τη μελέτη ενός μαθητή, παιδιού μιας παράξενης και γοητευτικής γυναίκας που προσπαθεί κι εκείνη να αντιμετωπίσει τα δικά της τραύματα (Παναγιώτα Βλαντή). Η εξέλιξη όμως δεν θα είναι η αναμενόμενη και οι ιστορίες των τριών αυτών ηρώων θα συναντήσουν η μία την άλλη με φόντο μια σιωπηλή λίμνη.

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ελένη Σκότη
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Παναγιώτα Βλαντή, Θανάσης Κουρλαμπάς, Χάρης Τσιτσάκης
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Νταβίντ Ντεσόλα

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Κολωνος Επι Κολωνώ
Ναυπλίου 12 & Λένορμαν

2105138067

http://www.epikolono.gr

«Η Σιωπηλή Λίμνη» από την Ομάδα Νάμα στο Επί Κολωνώ
«Η Σιωπηλή Λίμνη» από την Ομάδα Νάμα στο Επί Κολωνώ
από 29/04/2022 έως 01/05/2022

κάθε Παρασκευή, Σάββατο 21:15

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Καθημερινές 16€ (Κανονικό), 14€ (Φοιτητικό, Ανέργων, Μαθητικό), 13€ (+65) Σ/Κ 18€ (Κανονικό), 16€ (+65), 15€ (Φοιτητικό, Ανέργων, Μαθητικό)