Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Χώροι
Παιδικο

JAZZ FOR KIDS: η ιστορία ενός ρυθμού

Διάρκεια: 70'
jazz1.jpg

Η θεατρική παράσταση «JAZZ FOR KIDS: η ιστορία ενός ρυθμού» είναι ένα μαγικό ταξίδι στην μουσική της jazz, που στόχο έχει να εξοικειώσει τα παιδιά με το ρυθμό και την ιστορίας της ως αλληλέγγυο, πολυπολιτισμικό και αντιρατσιστικό μέσο.

Το «JAZZ FOR KIDS: η ιστορία ενός ρυθμού» αποτελεί μια πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα παιδική παράσταση, καθώς προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει, μέσα από την ψυχαγωγία, τους μικρούς μας φίλους. Ένα πιάνο, ένα σαξόφωνο, ένα κοντραμπάσο και τα κρουστά συνωμοτούν  με μουσικούς και χορευτές και το παραμύθι ζωντανεύει.

Είναι μια παράσταση ιδιαίτερα σύγχρονη  καθώς χρησιμοποιεί, παράλληλα με την θεατρική κίνηση και μουσική, πολυμέσα όπως το Video Art, ενώ τα σκηνικά και κοστούμια είναι εμπνευσμένα από έργα του Kandinsky και της Bauhaus. Έτσι τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να μυηθούν στο πάντρεμα των τεχνών και των πολιτισμών.

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Παναγιώτης Σπηλιόπουλος
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Ελένη Νζάνγκα, Μαίρη Οικονόμου, Χρύσα Παπαδοπούλου, Ευδοκία Ράπτη. Χορευτές: Αρχοντία Μπουλούτα, Ζακλίν Παλαμάρη, Άννα Κλιάφα, Αρα Μπογοζιαν
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Δημήτρης Λέντζος

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Κεντρο Γκλόρια
Ιπποκράτους 7

2103600832

jazz1.jpg
JAZZ FOR KIDS: η ιστορία ενός ρυθμού
από 27/10/2019 έως 29/03/2020

κάθε Κυριακή 12:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Α Ζώνη: €12, Β Ζώνη: €10