Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Παιδικο

Ο Ουρανένιος

Διάρκεια: 75'
15.jpg

Η Αστράφτη είναι μία πόλη καθαρή, όμορφη, φωτεινή και οργανωμένη. Η Βροντάη, αντίθετα, είναι σκοτεινή και βρώμικη. Οι δύο πόλεις βρίσκονται σε διαμάχη. Αιτία; Η πρώτη έχει ουρανό, ενώ η δεύτερη όχι. Οι μεταξύ τους καβγάδες είναι καθημερινοί, μέχρι που ένα κομμάτι από τον ουρανό, ο Ουρανένιος, αποχωρεί από την πόλη της Αστράφτης… Και τότε ξεκινά μια σειρά απροσδόκητων γεγονότων, με πολύ τρέξιμο, απαγωγές και θρυλικούς καβγάδες, μέχρι την τελική συμφιλίωση των δύο πόλεων, έπειτα από ένα τετραπέρατο σχέδιο που μόνο ο Ουρανένιος θα μπορούσε να σκαρφιστεί!

Μια παράσταση γεμάτη χρώματα, χιούμορ, άφθονη αισιοδοξία και όνειρα. Πολλά και μεγάλα.

Α, και ένα μυστικό: Κάποιος θα μάθει να πετά (σσσς).


SAVE THE DATE
Σάββατο 9 Νοεμβρίου, στις 14:00 όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του πολύτιμου έργου του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στην παράσταση θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος, κύριος Κώστας Γιαννόπουλος, καθώς και κάποια από τα παιδιά που φιλοξενούνται στα σπίτια του Χαμόγελου.

Όσοι από τους θεατές επιθυμούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία χρειάζεται αυτή την περίοδο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μπορούν να τα φέρουν εκείνη την ημέρα στο θέατρο. Δείτε ποια είναι αυτά ΕΔΩ.

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βίκυ Κουμούτσου / Χορογραφίες: Έλενα Γεροδήμου
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Νίκος Ορφανός, Ευγενία Παναγοπούλου, Βασίλης Γιακουμάρος, Αποστόλης Ψαρρός, Κορίνα Αλεξανδρίδου, Τζούλι Τσόλκα, Σοφία Σέμερ, Μαριόλος Μάριος
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Γιώργος Δ. Λεμπέσης

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Εξαρχεια Θέατρο Ζίνα
Λ. Αλεξάνδρας 74

2106424414

15.jpg
Ο Ουρανένιος
από 19/10/2019 έως 05/04/2020

κάθε Σάββατο, Κυριακή 11:00

από 19/10/2019 έως 05/04/2020

κάθε Σάββατο, Κυριακή 14:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

€10