Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Χώροι
Ελληνικο «Μαύρη Σαμπούκα» στο θέατρο Ζίνα
Διάρκεια: 100'
Μαύρη Σαμπούκα: Η κωμωδία του Τόλη Παπαδημητρίου στο θέατρο Βεάκη

Όλα ξεκινούν από μια… λάθος διάρρηξη. Ο Βλάσης Κουρούπας, ένας ταξιτζής από τις Κουκουβάουνες, μπερδεύει τους ορόφους και μπαίνει στο σπίτι του πάμπλουτου μουσικοσυνθέτη Διονύσιου Αβέρωφ με σκοπό να κλέψει. Τα πράγματα μπερδεύονται περισσότερο όταν κάνει την εμφάνισή του ο συνεργός του, ο Μήτσος (αλλά αυτό δεν θα το αποκαλύψουμε, spoiler δεν κάνουμε).

Είναι η μοίρα, είναι οι θεοί- και τα δύο ή τίποτα από αυτά- που συνωμότησαν για να φέρουν αυτούς τους δύο ανθρώπους κοντά; Το μόνο σίγουρο είναι πως, υπό άλλες συνθήκες, ο Βλάσης και το είδωλό του, ο δημιουργός του λαϊκού σουξέ «Μαύρη Σαμπούκα» δεν θα είχαν συναντηθεί ποτέ και δεν θα ανέπτυσσαν μια σχέση παράδοξα δυνατή.

Τώρα τι σχέση μπορεί να έχουν με την ιστορία το hashtag #Pentheas, η Φουρέιρα και ο Αργυρός, τα απανωτά έκτακτα δελτία ειδήσεων, ο Tweety και τα αμέτρητα σφηνάκια, η απάντηση θα δοθεί επί σκηνής. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι η «Μαύρη Σαμπούκα» είναι μια κωμωδία-ωδή στη φιλία που καλεί τους δύο βασικούς της χαρακτήρες να ζήσουν-και κυρίως να μοιραστούν- την πιο τρελή νύχτα της ζωής τους!

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τόλης Παπαδημητρίου
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Τόλης Παπαδημητρίου, Αντώνης Στάμος. Μαζί τους: Ανάργυρος Βαζαίος, Γραμματική Γκόρου
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Τόλης Παπαδημητρίου

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Εξαρχεια Θέατρο Ζίνα
Λ. Αλεξάνδρας 74

2106424414

Μαύρη Σαμπούκα: Η κωμωδία του Τόλη Παπαδημητρίου στο θέατρο Βεάκη
«Μαύρη Σαμπούκα» στο θέατρο Ζίνα
από 17/10/2022 έως 15/11/2022

κάθε Δευτέρα, Τρίτη 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Εισιτήρια: Από 14 €

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ