Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Χορος

Come to your senses

Τα ανθρώπινα γλυπτά της Νέας Υόρκης επιστρέφουν στην Αθήνα. (CHRISTMAS THEATER)

PILOBOLUS  Come to your senses.

Τα καλύτερα, τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή, δεν μπορείς να τα δεις, ούτε να τα αγγίξεις. Πρέπει να τα νιώσεις με τις αισθήσεις σου…

Βλέποντας τις κλασικές και διάσημες χορογραφίες τους αναρωτιέται κανείς… πώς μπορούν;Η νέα πρωτοποριακή παράσταση των Pilobolus συνδυάζει χορό, βίντεο και θέατρο και μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε ξανά τις αισθήσεις μας. Μέσα από την πλαστικότητα των κινήσεων τους, οι εκπληκτικοί Pilobolus μετατρέπονται σε ζωντανά γλυπτά και αναδεικνύουν με ευαισθησία και φαντασία, την ομορφιά και τη δύναμη της ανθρώπινης σύνδεσης.

Πρόκειται για χορευτές φαινόμενα που νίκησαν τα όρια της βαρύτητας και έδωσαν άλλη διάσταση στο σύγχρονο χορό με τις ποιητικές ερμηνείες τους. Τα αριστουργηματικά ανθρώπινα συμπλέγματα και οι ανάλαφρες κινήσεις των σωμάτων τους, σε συνδυασμό με τους εκπληκτικούς φωτισμούς και τις επιλεγμένες μουσικές συνθέσεις, δημιουργούν συναρπαστικές εικόνες που εναλλάσσονται επί σκηνής και αφήνουν άφωνο τον θεατή. Η νέα παράσταση των Pilobolus «Come to your senses» παρουσιάζει τις κλασικές και νέες χορογραφίες Gnomen, Symbiosis, On the Nature of Things, Warp and We, Branches που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις σας!

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Pilobolus

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Γαλατσι Christmas Theater - Κλειστό Ολυμπιακό στάδιο Γαλατσίου (Βεΐκου)
Λεωφόρος Βεΐκου 137

2117701700

https://christmastheater.gr/

PILOBOLUS  Come to your senses.
Come to your senses
από 18/10/2019 έως 20/10/2019

κάθε Παρασκευή, Σάββατο 21:00

από 19/10/2019 έως 20/10/2019

κάθε Σάββατο 17:00

20/10/2019

κάθε Κυριακή 19:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

€54-10