Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Ελληνικο

Timeline Project

Στο Κινητήρας Studio

40805-105830.jpg

Έξι ρόλοι βγαλμένοι από την πραγματική ζωή. Από τα social media δηλαδή.

«Όλα αρχίζουν με ένα log in.

Από εκεί και πέρα μπορείς να κάνεις φίλους, να επαναστατήσεις, να γίνεις dj, ποιητής, να κάνεις σεξ, να βρεις δουλειά ή να χάσεις την δουλειά σου, να πεις τον πόνο σου, τον καημό σου, την σαχλαμάρα σου. Αρκεί να θυμάσαι το password.

Μετά όλα είναι εφικτά. Γιατί ποτέ δεν είσαι σίγουρος για το ποιος είναι στην άλλη πλευρά του υπολογιστή σου. Όλοι μαζί μπλέκονται και παίζουν σε μια σύμβαση μεταξύ του αληθινού και του ιδεατού εαυτού τους. Την ώρα που αναδεικνύεις το σέξι προφίλ σου μπορεί να καθαρίζεις πατάτες ή ενώ σηκώνεις το λάβαρο της εξέγερσης, να κάνεις ανταύγειες στο κομμωτήριο. Ένα παράθυρο συνομιλίας ανάμεσα σε δύο άβαταρ που με την μάσκα τους απαλλάσσονται από την βαρεμάρα της αλήθειας. Και καμιά φορά την ξεπερνούν.

Γιατί στον κόσμο των άβαταρ όλα είναι εφικτά...»

Το Timeline Project εξερευνά αυτόν το διαδικτυακό κόσμο που για κάποιους είναι μια παράλληλη εικονική πραγματικότητα και για κάποιους άλλους ένα κομμάτι της πραγματικότητας που την εμπλουτίζει. Ένα διαδραστικό θεατρικό παιχνίδι στο Timeline μας και μια θεατρική παράσταση, που λειτουργούν μαζί αλλά και ανεξάρτητα.

Πού θα τους βρω:

Στείλε αίτημα φιλίας σε κάθε έναν στο facebook & ακολούθησέ τους στο twitter.

Στο Tagboard μπορείς να βρεις σχόλια και φωτογραφίες θεατών και ηθοποιών από τη διάρκεια της παράστασης με το hastag #timelinersgr

 

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βίκυ Αδάμου
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Βιολέττα Γύρα, Ευγενία Δελιαλή, Βασίλης Ζαϊφίδης κ.ά.