Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Χώροι
Performance

Τι θα πει έτσι είναι

29885-67725.jpg

Στη σκηνή του ανανεωμένου Gazarte, ο Γιώργος Νταλάρας παίζει ζωντανά, για πρώτη φορά, με τον Νίκο Αντύπα τα καινούργια τραγούδια της δισκογραφικής τους δουλειάς «Τι θα πει έτσι είναι». Δέκα μπαλάντες σε ρυθμούς ροκ αλλά και μεσογειακούς (latin, tango, εννέα όγδοα) με τους ξεχωριστούς στίχους του Μιχάλη Γκανά, του Μάνου Ελευθερίου, του Άρη Δαβαράκη που έχει γράψει το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου, του Νίκου Μωραΐτη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Επί σκηνής Gazarte λοιπόν με επτά μουσικούς σολίστες, τον Νίκο Αντύπα και τον ίδιο τον Γιώργο Νταλάρα σε διαφορετικά όργανα με έναν καινούργιο ήχο, αφού και τα τραγούδια του ρεπερτορίου του, τα οποία θα παρουσιάσει μαζί με την νέα δουλειά, είναι όλα διασκευασμένα σε ενορχηστρώσεις που επιμελήθηκε ο Νίκος Αντύπας.

Επί σκηνής και η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η οποία συμμετέχει και στο δίσκο με το τραγούδι «Κόψε» σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Γιώργος Νταλάρας - Νίκος Αντύπας, μια συνεργασία που αναμενόταν εδώ και καιρό, με μια διαφορετική μουσική προσέγγιση και με εξαιρετικά ενδιαφέρον μουσικά αποτέλεσμα στο οποίο συναινούν οι πρώτες μουσικές ακροάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ομότιτλο τραγούδι «Τι θα πει έτσι είναι», στο δίσκο, το ερμηνεύει με την Νoa σε αγγλικούς στίχους του Frank Musker και έχει αποσπάσει θερμές κριτικές και έχει κάνει ρεκόρ ακροάσεων στα social media.

Εξάλλου ο Γιώργος Νταλάρας σκοπεύει να παρουσιάσει συνεργασίες στη σκηνή του Gazarte με ξένους καλλιτέχνες που συνεργάστηκε στο παρελθόν ή θα το κάνει στο άμεσο μέλλον.

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: -
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Γιώργος Νταλάρας