Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Χώροι
Συγχρονο

Wordwhore

29022-65813.jpg

Wordwhore, ένα έργο “εμπρηστικό” για τη ζωή, την πόλη και τους ανθρώπους, που καίγονται μαζί μ'αυτήν χωρίς να βγάζουν καπνούς.

Συχνά οι άνθρωποι σκοντάφτουν και πέφτουν. Παίρνει, πόσο...; Τη μια στιγμή είσαι όρθιος και όλα είναι υπό έλεγχο, την άλλη η ισορροπία χάνεται. Ακροβατείς. Στο μεσοδιάστημα, τόσο η σιωπή που προηγείται όσο και εκείνη που μοιραία θα επέλθει, μάχονται, θα' λεγε κανείς, να γίνουν λέξεις. Ψάχνουν επίμονα τα αυτιά του όποιου, τυχόν, ''παρόντα'' είναι διατεθειμένος να ακούσει. Το μέλλον άλλωστε μιας πτώσης είναι εξ ορισμού αβέβαιο. Αρκεί μια αντίδραση, ένα απλωμένο χέρι, ένα σώμα ίσως, και η πορεία μπορεί πάντα να αλλάξει.

Μες σ'ένα χώρο πολιτισμού εκτίθενται έργα τέχνης για τον άνθρωπο, για την πόλη. Και μαζί μ'αυτά μια κοπέλα που έζησε την πόλη, που αναζητά τον άνθρωπο. Το σημαντικό, σύγχρονο, έργο του TamCyAlbertπαρουσιάζεται μες σ'ένα πλαίσιο πολιτισμού που αναζητά τη βάση του, την ανθρώπινη επαφή.

Τα εικαστικά έργα που εκτίθενται στην αίθουσα είναι των: Γιάννη Κονταράτου, Χρίστου Μιχαηλίδη, Νίνας Παππά. Η δράση του έργου εξελίσσεται σε πραγματικό χρόνο, μες σ' ένα χώρο πολιτισμού, στην καρδιά της πόλης.

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ηλίας Παναγιωτακόπουλος
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Λίνα Φούντογλου