Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Συγχρονο

Φθινοπωρινή Σονάτα

Δύο χαρακτήρες, μάνα και κόρη, που είναι δύο κόσμοι εκ διαμέτρου αντίθετοι. (ΘΕΑΤΡΟ ΟΔΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ (ΣΚΗΝΗ ΜΠΕΤΤΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ))

Διάρκεια: 75'
_elg1351b_metronomos_a.jpg

Η κόρη της οποίας είναι εύκολο να αγαπήσει και δύσκολο να αγαπηθεί και η μάνα της οποίας είναι εύκολο να αγαπηθεί και δύσκολο να αγαπήσει...

Η μητέρα, πιανίστα διεθνούς φήμης, με μια ζωή μακριά και πέρα από κάθε οικογενειακή δέσμευση, προσπαθεί να ξαναβρεί τη στοργή και την παρηγοριά που της λείπει στην αγκαλιά της κόρης της αλλά η σχέση τους είναι από χρόνια βαθιά τραυματισμένη.

Η κόρη όσο κι αν θέλει δεν μπορεί να κρύψει άλλο κλειδωμένα στα συρτάρια της τα παράπονα, την οργή, το μίσος, το θυμό που της έχει προκαλέσει η μητέρα της. Με χειρονομίες αδέξιες, σχεδόν απεγνωσμένες, σπασμωδικές ζητά ξανά και ξανά στο βλέμμα της μια έστω στιγμιαία επιβεβαίωση.

Η διεκδίκηση γίνεται κι από τις δύο πλευρές όλο και πιο άγρια, πιο βαθιά και πιο ανελέητη.
Ξεναγοί στη μοιραία επανένωση των δύο γυναικών είναι ο σύζυγος της κόρης, ένας σιγόφωνος άντρας που επιμένει να ελπίζει πως θα ξανακερδίσει τη χαμένη ευτυχία στο πλάι της γυναίκας του κι η μικρότερη αδερφή της, χτυπημένη από μια παραλυτική ασθένεια, που με τις άναρθρες κραυγές της τις καλεί και τις ξανακαλεί στο παιδικό της δωμάτιο. Εκεί που κάποτε ξέχασαν το πιο πονεμένο αλλά και πιο μονάκριβο κομμάτι του εαυτού τους. 

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Άρης Τρουπάκης
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Μπέττυ Αρβανίτη, Δέσποινα Κούρτη, Δημήτρης Ήμελος
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Ίνγκμαρ Μπέργκμαν

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Κυψελη Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας (Σκηνή Μπέττυ Αρβανίτη)
Κεφαλληνίας 16

2108838727

http://theatrokefallinias.gr

_elg1351b_metronomos_a.jpg
Φθινοπωρινή Σονάτα
από 26/01/2018 έως 22/04/2018

κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21:00

από 28/01/2018 έως 22/04/2018

κάθε Τετάρτη, Κυριακή 20:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

€12, 10, 5 (Τετάρτη & Πέμπτη), 15, 13, 5 (Παρασκευή & Κυριακή), 18, 13, 5 (Σάββατο)