Οι 4 θρύλοι της ροκ, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Μηλιώκας και Λάκης Παπαδόπουλος επιστρέφουν στη μουσική σκηνή Σφίγγα και συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις.
Ένα πάρτι με τα πιο πετυχημένα τραγούδια τους, (Ευλαμπία, Νοσταλγός του ροκ εντ ρολ, Πάρε με απόψε, Πέρασε η μπόρα, Για να σ’ εκδικηθώ, Κουρσάρος, Για το καλό μου, Ροζ και πολλά πολλά άλλα), το μοναδικό τους χιούμορ και την αιώνια τρελή εφηβεία τους.
Τζαμάρουν, σαμποτάρουν και γκρουβάρουν με μία ροκ ιστορία που εξελίσσεται σε μια σκυταλοδρομία τραγουδιών των νεανικών μας χρόνων μέχρι σήμερα, κάνοντας τους πάντες να χορεύουν και να τραγουδούν.
ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Είσοδος στο μπαρ: 10€ (στην είσοδο της Σφίγγας). Είσοδος σε τραπέζι: 15€ (μέσω τηλεφωνικής κράτησης ή στην είσοδο της Σφίγγας)