Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

The Mystery Lights στο Gagarin 205

The Mystery Lights

Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στο Gagarin οι The Mystery Lights ετοιμάζονται να σαρώσουν την σκηνή για μια ακόμη φορά. Φέρνοντας μαζί τους μυστηριώδεις synth ήχους που θυμίζουν τους Normal ή τους Suicide, την ενέργεια και την αλαζονεία της χρυσής εποχής του punk, την pop ευαισθησία των Kinks και τον αυθορμητισμό και των Television, οι The Mystery Lights θα μας χαρίσουν μια γνήσια rock 'n' roll εμπειρία.

Λίγα λόγια για τους The Mystery Lights

Η ιστορία τους ξεκινά το 2004 στη μικρή πόλη Salinas της Καλιφόρνια, όταν οι φίλοι Michael Brandon και Luis Alfonso, λάτρεις συγκροτημάτων όπως οι MC5, Velvet Underground, Dead Moon και The Fall αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Η επόμενη δεκαετία πέρασε από περιοδεία σε περιοδεία, μέχρι που η μπάντα αποφάσισε να μεταναστεύσει στο Queens της Νέας Υόρκης το 2014. Εκεί μοιράστηκαν ένα διαμέρισμα στο Ridgewood- το υπόγειο του οποίου μετέτρεψαν σε αυτοσχέδιο χώρο για πρόβες.

Το 2016 έγιναν το πρώτο όνομα που υπέγραψε στη Wick Records, το ροκ παρακλάδι της θρυλική Daptone records.

The Bonnie Nettles

Η μπάντα αποκάλυψη της Αθηναϊκής ψυχεδελικής σκηνής θα ανοίξει τη συναυλία. Έχοντας στη πλάτη της κορυφαίες εμφανίσεις σε συναυλίες μαζί με Ty Segall, Motorama, Sonic Jesus και άλλα πολλά και μια πρόσφατη Ευρωπαϊκή περιοδεία θα κάνουν την βραδιά της 28ής Σεπτεμβρίου ακόμα πιο εκρηκτική!

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ