Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Ο Μίνως Μάτσας live στο Gazarte

Μίνως Μάτσας live στο Gazarte

“Είμαστε μονάχα στην αρχή, βλέπεις. Σαν να βρίσκονται τα πάντα μπροστά μας…” Τρεις βραδιές, όπου όλοι γίνονται Ένας, μέσα από τη μουσική, τις φωνές,το τραγούδι. Η ανάγκη μου να βρεθώ κοντά σας και να μοιραστώ μαζί σας τους αγαπημένους μου ρυθμούς, τα μουσικά γυρίσματα, τους στίχους που με έριξαν από νωρίς στο τραγούδι σε μια σχέση αγάπης που βαστάει γερά σαν να ξεκίνησα μόλις χτες.

Τραγούδια από το σινεμά, την τηλεόραση, το θέατρο, την δισκογραφία: Τραγούδια που είχαν την τύχη να τραγουδηθούν από μοναδικούς ερμηνευτές θα ξεδιπλωθούν κοντά σας σαν μια αλήθεια γυμνή, με την ελπίδα να περάσουμε δυο ώρες τραγουδώντας τα “Καράβια που βγήκαν στη στεριά” και μέθυσαν “ Ως κι οι θάλασσες”, αφού βρήκαν την “Ευτυχία” σε ένα “Όνειρο Απατηλό”.  “Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου” είπε και έφυγε σε ένα “Νησί” μια “Μαύρη Πεταλούδα”  ψιθυρίζοντας το “Μινόρε της Αυγής”.

Συνοδοιπόροι μου ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και η Μυρτώ Βασιλείου. 

Συμμετέχουν οι εξαιρετικοί σολίστ: Αντώνης Ανδρέου: Τρομπόνι, Jim Staridas: Τρομπόνι,  Τάκης  Βασιλείου: Κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Γιώργος Μάτσικας: Μπουζούκι, Ντίνος Χατζηιορδάνου: Ακορντεόν, Γιώργος Χατζόπουλος: Κιθάρα και ο συνθέτης στο πιάνο.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Μίνως Μάτσας live στο Gazarte
Ο Μίνως Μάτσας live στο Gazarte
από 05/12/2022 έως 19/12/2022

κάθε Δευτέρα 21:30

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ