Εμφάνιση φίλτρων
Εστιατόρια
Περιοχή
Κρεας

Κρητικός

Λειτουργία: Ανοικτό Σάββατο μεσημέρι
kritikos.jpg

Γνωστός σε όλη την Αθήνα για τα φρέσκα ζουμερά κρεατάκια του. Στην αρχή ένας δίσκος με ορεκτικά, τηγανητά και άλλα νόστιμα, και μετά κρέας στα κάρβουνα. Μοναδική σταβλίσια μπριζόλα που ζυγίζει ένα κιλό -η μία-ζήτα και τον σιδηρόδρομο. Κρασί σε δική τους εμφιάλωση. Σάββατο και μεσημέρι, Κυριακή μόνο μεσημέρι.

Αιόλου 49

2106659061

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

xhma_1.jpg
ΧΗ.ΜΑ.

Εδώ και 15 χρόνια τα αδέλφια Τόλης Μπρικές (Χημικός) και Μπάμπης Μπρικές (Μαθηματικός) απευθύνονται

dsc_5211.jpg
Πρίγκιπας

Ο Πρίγκιπας, ένα από τα καλύτερα ψητοπωλεία στο κέντρο της Αθήνας απέκτησε δεύτερο κατάστημα στον Άλιμο

Βασιλική
Βασιλική

Στον κατάλογο θα βρείτε πολλά και ωραία, αλλά στην περίπτωση που είστε αναποφάσιστοι,  δοκιμάστε το

Wood
Wood

Αρχηγός στην κουζίνα ο πολυβραβευμένος Μιχάλης Ντουνέτας. Βασικός πρωταγωνιστής το κρέας από έλληνες

Fine Mess
Fine Mess

To οδοιπορικό στον Αμερικάνικο Νότο και το ταξίδι των 6 εβδομάδων και 21.000 χιλιομέτρων σε 39 πολιτ

50282443_423473674859491_2494480253481648128_n.jpg
Beef n' Reef

Ο Βαγγέλης Τσιμένης δημιουργεί ευφάνταστες συνταγές που συνδυάζουν το κρέας και το ψάρι στο ίδιο πιά

Drakoulis Meat Dry & Raw
Drakoulis Meat Dry & Raw

Ανοίγει από τις 8 το πρωί σαν κανονικό κρεοπωλείο και το μεσημέρι ξεκινάει η κουζίνα που συνεχίζει μ

Magna Grecia
Magna Grecia

Ο Ηλίας Σκουλάς, με σύμμαχο τα εξαιρετικά κρέατα της ελληνικής εταιρείας Carnicero προτείνει πληθωρι

zeibekiko-1.jpg
Zeibekiko

Ο ένας από τους δύο γνωστούς Τηλέμαχους των αδελφών Τσιλιγκίρη (3 γενιές στο κρέας), πάνω στην Κηφισ

Butcher’s Burger & Steak
Butcher’s Burger & Steak

Στο εργαστήριο του κρεοπωλείου πλάθονται καθημερινά από 100% μοσχαρίσιο κιμά τα πιο απολαυστικά burg

27752571_158455304809728_8589050689451609749_n.jpg
Prime cut

Τα rib eye από την Αμερική, την Αργεντινή και την Ουρουγουάη παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πολυτελ

spitjack-570-01.jpg
Spit Jack

Ροτισερί-ναός του κρέατος, με τη σούβλα να ψήνει καθημερινά κοτόπουλα, μοσχάρια, πάπιες, πορκέτες γι

arheio-lipsis.jpg
De Sxara

Στην κουζίνα βασιλεύουν τα ψητά, T-Bone, Rib Eye, Hanging Tender αλλά και Tomahawk , Εκτός από επιλο

3.jpg
Ο Κυρ Αρίστος

Αυθεντικές σμυρναίικες γεύσεις, με μεγάλο πρωταγωνιστή το παραδοσιακό κεμπάπ. Μαζί, εξαιρετικό κεμπά

Meat Hall
Meat Hall

Εδώ θα βρεις όλες εκείνες τις κοπές και τις ονομασίες που δηλώνουν τις εκσυγχρονισμένες κρεατοφαγικέ

Wolves of Kitchen
Wolves of Kitchen

Στην ανοιχτή κουζίνα μεγαλουργεί ο Άλσι Σινανάι και προτάσσει την «επιστροφή στις ρίζες». Τα κρέατα

carnicero.jpg
Carnicero

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-21:00 / Σαββατο: 09:00-20:00

street_souvlaki.jpg
Street Souvlaki

Πολύ προχωρημένο σουβλατζίδικο, που έχει παντρέψει την παραδοσιακή με τη μοντέρνα γεύση. Τα καλαμάκι

ampakos.jpg
Άμπακος

Μεγάλες μερίδες και ζουμερά κρέατα από Ελλάδα και το εξωτερικό, με προτάσεις όπως χοιρινή σταβλίσια

steak-i.jpg
Steak-I

Κρεατοφαγικά πιάτα, Τ-bone, picanha, rib eye, burgers. Μπορείς να τα δοκιμάσεις και στο μπαρ και να

red_door.jpg
Red door

Ανοίγεις την κόκκινη πόρτα, βγάζεις τα παπούτσια και κάθεσαι στο τραπέζι-ψησταριά για να ψήσεις μόνο

nostimosfairidion.jpg
Νοστιμοσφαιρίδιον

7 είδη κεφτέδων (κλασικοί και αφράτοι, κοτοκεφτέδες, σουτζουκοκεφτέδες, σμυρναίικοι, κολοκυθοκεφτέδε

farma_mpraloy.jpg
Φάρμα Μπράλου

Ανάμεσα στους χώρους του Yoleni's flagship concept store και το steak bar της Φάρμας Μπράλου. Εδώ, μ

mayros_hoiros.jpg
Μαύρος χοίρος

Σύγχρονο εστιατόριο, που επικεντρώνεται στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με σύγχρονες γαστρονομικές

flames_meat_and_wine_restaurant.jpg
Flames Meat and Wine Restaurant

Eνα αυθεντικό steak house βασισμένο στην αμερικανική παράδοση όσον αφορά το είδος του κρέατος και επ