Πραγµατικά, πρέπει να είναι πολύ λίγοι οι λάτρεις του καλού κρέατος που δεν έχουν επισκεφθεί έστω κα

Αρχηγός στην κουζίνα ο πολυβραβευμένος Μιχάλης Ντουνέτας. Βασικός πρωταγωνιστής το κρέας από έλληνες παραγωγούς, τα δυσεύρετα τυριά και τα αλλαντικά –μπρεζάολα, προσούτο γίδας, λούντζα– και άλλα νόστιμα που φτιάχνει ο ίδιος ο σεφ. Παίζουν αντικριστιέρες για φοβερά ψησίματα, σούβλες, κοκορέτσια, αλλιώτικα σουβλάκια αλλά και μια αυλή με σκιερό πλάτανο που δίνει στο χώρο ατμόσφαιρα ελληνικής εξοχής. Σάββατο και μεσημέρι / Κυριακή μόνο μεσημέρι.
2108074416
Πραγµατικά, πρέπει να είναι πολύ λίγοι οι λάτρεις του καλού κρέατος που δεν έχουν επισκεφθεί έστω κα
Στο Έμπα στο Ψητό θα βρεις ανάρπαστα ψητά της ώρας, χορταστικές μερίδες, ορεκτικά, πλούσιες σαλάτες
Οικογενειακή ταβέρνα από το 1970 με έμφαση στο ποιοτικό κρέας, ελληνικής και αμερικανικής προέλευσης
Ένα αυθεντικά αμερικάνικο εστιατόριο με ζεστή ατμόσφαιρα και πλουσιοπάροχο μενού. Ξεχωριστές κοπές κ
Το La Meat Maison άνοιξε ο Christian El Helou μαζί με τον Λιβανέζο συνέταιρό του, ενώ την αρχιτεκτον
Ο Βαγγέλης Τσιμένης δημιουργεί ευφάνταστες συνταγές που συνδυάζουν το κρέας και το ψάρι στο ίδιο πιά
Ανοίγει από τις 8 το πρωί σαν κανονικό κρεοπωλείο και το μεσημέρι ξεκινάει η κουζίνα που συνεχίζει μ
Ο Ηλίας Σκουλάς, με σύμμαχο τα εξαιρετικά κρέατα της ελληνικής εταιρείας Carnicero προτείνει πληθωρι
Στο εργαστήριο του κρεοπωλείου πλάθονται καθημερινά από 100% μοσχαρίσιο κιμά τα πιο απολαυστικά burg
Αυθεντικές σμυρναίικες γεύσεις, με μεγάλο πρωταγωνιστή το παραδοσιακό κεμπάπ. Μαζί, εξαιρετικό κεμπά