Εμφάνιση φίλτρων
Εστιατόρια
Περιοχή
Κρεας

Meat the Stars

Meat the Stars

Ένα αυθεντικά αμερικάνικο εστιατόριο με ζεστή ατμόσφαιρα και πλουσιοπάροχο μενού. Ξεχωριστές κοπές κρεάτων καταφθάνουν εδώ από την Ισπανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά κι από περιοχές εντός Ελλάδας, για να προετοιμαστούν και να σερβιριστούν με τον πιο γευστικό τρόπο. Εντυπωσιακό είναι και το ψυγείο ξηρής ωρίμανσης με κρυστάλλους από αλάτι Ιμαλαΐων που, σε συνδυασμό με τις ειδικές συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας, απογειώνουν τη γεύση των κρεάτων.

Λεωφ. Μαραθώνος 63

2106039417

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Thanasis 1948
Thanasis 1948

Πραγµατικά, πρέπει να είναι πολύ λίγοι οι λάτρεις του καλού κρέατος που δεν έχουν επισκεφθεί έστω κα

Ananias
Ananias

Το ψαγµένο κρεατοφαγικό εστιατόριο-ροτισερί του Αµαρουσίου, όπου θα βρεις το πιο πληθωρικό κρεατοφαγ

Ox Athens
Ox

Το υπέροχο Ox μόλις άνοιξε πίσω από το Χίλτον, για να μας παρουσιάσει μία αλλιώτικη προσέγγιση της π

DB.one
DB.one

Σε ένα φιλόξενο χώρο ιδιαίτερης αισθητικής, ο ταλαντούχος σεφ Ulash Tunc, μαζί με την ομάδα του, μας

Έμπα Στο Ψητό
Έμπα Στο Ψητό

Στο Έμπα στο Ψητό θα βρεις ανάρπαστα ψητά της ώρας, χορταστικές μερίδες, ορεκτικά, πλούσιες σαλάτες

Ο Καλοφαγάς
Ο Καλοφαγάς

Οικογενειακή ταβέρνα από το 1970 με έμφαση στο ποιοτικό κρέας, ελληνικής και αμερικανικής προέλευσης

La Meat Maison
La Meat Maison

Το La Meat Maison άνοιξε ο Christian El Helou μαζί με τον Λιβανέζο συνέταιρό του, ενώ την αρχιτεκτον

xhma_1.jpg
ΧΗ.ΜΑ.

Εδώ και 15 χρόνια τα αδέλφια Τόλης Μπρικές (Χημικός) και Μπάμπης Μπρικές (Μαθηματικός) απευθύνονται

dsc_5211.jpg
Πρίγκιπας

Ο Πρίγκιπας, ένα από τα καλύτερα ψητοπωλεία στο κέντρο της Αθήνας απέκτησε δεύτερο κατάστημα στον Άλιμο

Βασιλική
Βασιλική

Στον κατάλογο θα βρείτε πολλά και ωραία, αλλά στην περίπτωση που είστε αναποφάσιστοι,  δοκιμάστε το

Wood
Wood

Αρχηγός στην κουζίνα ο πολυβραβευμένος Μιχάλης Ντουνέτας. Βασικός πρωταγωνιστής το κρέας από έλληνες

Fine Mess
Fine Mess

To οδοιπορικό στον Αμερικάνικο Νότο και το ταξίδι των 6 εβδομάδων και 21.000 χιλιομέτρων σε 39 πολιτ

50282443_423473674859491_2494480253481648128_n.jpg
Beef n' Reef

Ο Βαγγέλης Τσιμένης δημιουργεί ευφάνταστες συνταγές που συνδυάζουν το κρέας και το ψάρι στο ίδιο πιά

Drakoulis Meat Dry & Raw
Drakoulis Meat Dry & Raw

Ανοίγει από τις 8 το πρωί σαν κανονικό κρεοπωλείο και το μεσημέρι ξεκινάει η κουζίνα που συνεχίζει μ

Magna Grecia
Magna Grecia

Ο Ηλίας Σκουλάς, με σύμμαχο τα εξαιρετικά κρέατα της ελληνικής εταιρείας Carnicero προτείνει πληθωρι

zeibekiko-1.jpg
Zeibekiko

Ο ένας από τους δύο γνωστούς Τηλέμαχους των αδελφών Τσιλιγκίρη (3 γενιές στο κρέας), πάνω στην Κηφισ

Butcher’s Burger & Steak
Butcher’s Burger & Steak

Στο εργαστήριο του κρεοπωλείου πλάθονται καθημερινά από 100% μοσχαρίσιο κιμά τα πιο απολαυστικά burg

27752571_158455304809728_8589050689451609749_n.jpg
Prime cut

Τα rib eye από την Αμερική, την Αργεντινή και την Ουρουγουάη παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πολυτελ

spitjack-570-01.jpg
Spit Jack

Ροτισερί-ναός του κρέατος, με τη σούβλα να ψήνει καθημερινά κοτόπουλα, μοσχάρια, πάπιες, πορκέτες γι

arheio-lipsis.jpg
De Sxara

Στην κουζίνα βασιλεύουν τα ψητά, T-Bone, Rib Eye, Hanging Tender αλλά και Tomahawk , Εκτός από επιλο