Αμπελόκηποι: Πανόρμου 115Γ, 2106928101 TikTok: Butchers_Sandwiches

To οδοιπορικό στον Αμερικάνικο Νότο και το ταξίδι των 6 εβδομάδων και 21.000 χιλιομέτρων σε 39 πολιτείες, άναψε την σπίθα της έμπνευσης στον Διονύση, τον Κωστή και την Παυλίνα. Οι οποίοι μαζί με την σεφ Έλενα Καπέρδα αποτυπώνουν στο Fine Mess το αυθεντικό Texas barbecue -τα χειροποίητα καπνιστήρια ξεκινούν από τις 7 το πρωί-, μεταμορφώνοντάς το σε fancy γαστρονομική εμπειρία χωρίς να χάνει από τον άνετο, φιλικό του χαρακτήρα. Στον φωτεινό και minimal χώρο μπορεί κάποιος να κάνει ένα διάλειμμα από τη δουλειά για lunch, ενώ το βράδυ οι προτάσεις αποκτούν πιο γαστρονομικό χαρακτήρα. Τα πάντα είναι χειροποίητα, η λίστα κρασιών επικεντρώνεται σε ετικέτες του Νέου Κόσμου που συνοδεύουν αρμονικά την χαρακτηριστική γεύση του BBQ, η ζωντανή μπάρα προσφέρει signature cocktails, καταπληκτικά bourbons αλλά και νόστιμους, «εύκολους» τσιμπητούς μεζέδες. Τώρα που ο καιρός ζεσταίνει, το Fine Mess αξιοποιεί τη μεγάλη «βεράντα» πάνω στον πολυσύχναστο δρόμο.
2111155725
Οικογενειακή ταβέρνα από το 1970 με έμφαση στο ποιοτικό κρέας, ελληνικής και αμερικανικής προέλευσης
Ένα αυθεντικά αμερικάνικο εστιατόριο με ζεστή ατμόσφαιρα και πλουσιοπάροχο μενού. Ξεχωριστές κοπές κ
Το La Meat Maison άνοιξε ο Christian El Helou μαζί με τον Λιβανέζο συνέταιρό του, ενώ την αρχιτεκτον
Ο Βαγγέλης Τσιμένης δημιουργεί ευφάνταστες συνταγές που συνδυάζουν το κρέας και το ψάρι στο ίδιο πιά
Ανοίγει από τις 8 το πρωί σαν κανονικό κρεοπωλείο και το μεσημέρι ξεκινάει η κουζίνα που συνεχίζει μ
Ο Ηλίας Σκουλάς, με σύμμαχο τα εξαιρετικά κρέατα της ελληνικής εταιρείας Carnicero προτείνει πληθωρι
Στο εργαστήριο του κρεοπωλείου πλάθονται καθημερινά από 100% μοσχαρίσιο κιμά τα πιο απολαυστικά burg
Αυθεντικές σμυρναίικες γεύσεις, με μεγάλο πρωταγωνιστή το παραδοσιακό κεμπάπ. Μαζί, εξαιρετικό κεμπά
Στην ανοιχτή κουζίνα μεγαλουργεί ο Άλσι Σινανάι και προτάσσει την «επιστροφή στις ρίζες». Τα κρέατα
Πολύ προχωρημένο σουβλατζίδικο, που έχει παντρέψει την παραδοσιακή με τη μοντέρνα γεύση. Τα καλαμάκι