Εμφάνιση φίλτρων
Εστιατόρια
Περιοχή
Κρεας

Fine Mess

Λειτουργία: Ανοικτό μεσημέρι
Fine Mess

To οδοιπορικό στον Αμερικάνικο Νότο και το ταξίδι των 6 εβδομάδων και 21.000 χιλιομέτρων σε 39 πολιτείες, άναψε την σπίθα της έμπνευσης στον Διονύση, τον Κωστή και την Παυλίνα. Οι οποίοι μαζί με την σεφ Έλενα Καπέρδα αποτυπώνουν στο Fine Mess το αυθεντικό Texas barbecue  -τα χειροποίητα καπνιστήρια ξεκινούν από τις 7 το πρωί-, μεταμορφώνοντάς το σε fancy γαστρονομική εμπειρία χωρίς να χάνει από τον άνετο, φιλικό του χαρακτήρα. Στον φωτεινό και minimal χώρο μπορεί κάποιος να κάνει ένα διάλειμμα από τη δουλειά για lunch, ενώ το βράδυ οι προτάσεις αποκτούν πιο γαστρονομικό χαρακτήρα. Τα πάντα είναι χειροποίητα, η λίστα κρασιών επικεντρώνεται σε ετικέτες του Νέου Κόσμου που συνοδεύουν αρμονικά την χαρακτηριστική γεύση του BBQ, η ζωντανή μπάρα προσφέρει signature cocktails, καταπληκτικά bourbons αλλά και νόστιμους, «εύκολους» τσιμπητούς μεζέδες. Τώρα που ο καιρός ζεσταίνει, το Fine Mess αξιοποιεί τη μεγάλη «βεράντα» πάνω στον πολυσύχναστο δρόμο.

Σκουφά 73

2111155725

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Ο Καλοφαγάς
Ο Καλοφαγάς

Οικογενειακή ταβέρνα από το 1970 με έμφαση στο ποιοτικό κρέας, ελληνικής και αμερικανικής προέλευσης

Meat the Stars
Meat the Stars

Ένα αυθεντικά αμερικάνικο εστιατόριο με ζεστή ατμόσφαιρα και πλουσιοπάροχο μενού. Ξεχωριστές κοπές κ

La Meat Maison
La Meat Maison

Το La Meat Maison άνοιξε ο Christian El Helou μαζί με τον Λιβανέζο συνέταιρό του, ενώ την αρχιτεκτον

xhma_1.jpg
ΧΗ.ΜΑ.

Εδώ και 15 χρόνια τα αδέλφια Τόλης Μπρικές (Χημικός) και Μπάμπης Μπρικές (Μαθηματικός) απευθύνονται

dsc_5211.jpg
Πρίγκιπας

Ο Πρίγκιπας, ένα από τα καλύτερα ψητοπωλεία στο κέντρο της Αθήνας απέκτησε δεύτερο κατάστημα στον Άλιμο

Βασιλική
Βασιλική

Στον κατάλογο θα βρείτε πολλά και ωραία, αλλά στην περίπτωση που είστε αναποφάσιστοι,  δοκιμάστε το

Wood
Wood

Αρχηγός στην κουζίνα ο πολυβραβευμένος Μιχάλης Ντουνέτας. Βασικός πρωταγωνιστής το κρέας από έλληνες

50282443_423473674859491_2494480253481648128_n.jpg
Beef n' Reef

Ο Βαγγέλης Τσιμένης δημιουργεί ευφάνταστες συνταγές που συνδυάζουν το κρέας και το ψάρι στο ίδιο πιά

Drakoulis Meat Dry & Raw
Drakoulis Meat Dry & Raw

Ανοίγει από τις 8 το πρωί σαν κανονικό κρεοπωλείο και το μεσημέρι ξεκινάει η κουζίνα που συνεχίζει μ

Magna Grecia
Magna Grecia

Ο Ηλίας Σκουλάς, με σύμμαχο τα εξαιρετικά κρέατα της ελληνικής εταιρείας Carnicero προτείνει πληθωρι

zeibekiko-1.jpg
Zeibekiko

Ο ένας από τους δύο γνωστούς Τηλέμαχους των αδελφών Τσιλιγκίρη (3 γενιές στο κρέας), πάνω στην Κηφισ

Butcher’s Burger & Steak
Butcher’s Burger & Steak

Στο εργαστήριο του κρεοπωλείου πλάθονται καθημερινά από 100% μοσχαρίσιο κιμά τα πιο απολαυστικά burg

27752571_158455304809728_8589050689451609749_n.jpg
Prime cut

Τα rib eye από την Αμερική, την Αργεντινή και την Ουρουγουάη παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πολυτελ

spitjack-570-01.jpg
Spit Jack

Ροτισερί-ναός του κρέατος, με τη σούβλα να ψήνει καθημερινά κοτόπουλα, μοσχάρια, πάπιες, πορκέτες γι

arheio-lipsis.jpg
De Sxara

Στην κουζίνα βασιλεύουν τα ψητά, T-Bone, Rib Eye, Hanging Tender αλλά και Tomahawk , Εκτός από επιλο

3.jpg
Ο Κυρ Αρίστος

Αυθεντικές σμυρναίικες γεύσεις, με μεγάλο πρωταγωνιστή το παραδοσιακό κεμπάπ. Μαζί, εξαιρετικό κεμπά

Meat Hall
Meat Hall

Εδώ θα βρεις όλες εκείνες τις κοπές και τις ονομασίες που δηλώνουν τις εκσυγχρονισμένες κρεατοφαγικέ

Wolves of Kitchen
Wolves of Kitchen

Στην ανοιχτή κουζίνα μεγαλουργεί ο Άλσι Σινανάι και προτάσσει την «επιστροφή στις ρίζες». Τα κρέατα

carnicero.jpg
Carnicero

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-21:00 / Σαββατο: 09:00-20:00

street_souvlaki.jpg
Street Souvlaki

Πολύ προχωρημένο σουβλατζίδικο, που έχει παντρέψει την παραδοσιακή με τη μοντέρνα γεύση. Τα καλαμάκι

ampakos.jpg
Άμπακος

Μεγάλες μερίδες και ζουμερά κρέατα από Ελλάδα και το εξωτερικό, με προτάσεις όπως χοιρινή σταβλίσια

steak-i.jpg
Steak-I

Κρεατοφαγικά πιάτα, Τ-bone, picanha, rib eye, burgers. Μπορείς να τα δοκιμάσεις και στο μπαρ και να