Οι αγαπημένες street food μακαρονάδες της πόλης.

Το Granello (που στα ιταλικά σημαίνει κόκκος), μένει πιστό στην αυθεντική ναπολιτάνικη φιλοσοφία για την πίτσα χρησιμοποιώντας άριστες πρώτες ύλες, που κατά κύριο λόγο έρχονται από την Ιταλία. Έτσι, εδώ θα δοκιμάσεις φοβερές πίτσες από ζυμάρι που έχει ωριμάσει για 48 ώρες πριν μπει στον custom made φούρνο - ειδική παραγγελία από την Νάπολη και ιταλικά υλικά (όπως σάλτσες και ντομάτες αποκλειστικά San Marzano, nduja, το τοπικό αλλαντικό της Καλάμπρια, gorgonzola και πολλά άλλα).
Η καινούργια πιτσερία στην Περικλέους ονομάζεται Granello και έχει θαυμάσιες πίτσες
Διάβασε την κριτική2103226542
Αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο με σεφ και ιδιοκτήτη τον Ιταλό Marco Serra, ο οποίος και επιμελείται το
Ιταλικό εστιατόριο με πίτσες 36ωρης ωρίμασης, πεντανόστιμα ριζότι και πιάτα ζυμαρικών.
Φοβερή πίτσα με ζυμάρι που ωριμάζει έως και 72 ώρες και είναι προζυμένιο. Μη φύγεις χωρίς να δοκιμάσ
Σε έναν όμορφο χώρο, με φιλόξενους ανθρώπους, θα απολαύσετε την πίτσα «όπως πρέπει», χωρίς πολλά πολ
Εδώ θα δοκιμάσεις μοναδικές μακαρονάδες που γίνονται αποκλειστικά με φρέσκα ζυμαρικά.
Σε ένα πανέμορφο κτίριο του Μεσοπολέμου, εκεί όπου στεγάζεται το εμβληματικό V1935 luxury apartments
Τέλειο στέκι για pinsa, αποκλειστικά με χειροποίητη ζύμη 48ωρης ωρίμανσης (με εκλεκτά άλευρα σίτου,
Φημισμένη και βραβευμένη πιτσαρία με 30 χρόνια ιστορίας και με την τρίτη γενιά να συνεχίζει την παρά
Παραδοσιακή τρατορία με χτιστό ξυλόφουρνο, όπου ψήνεται (φανταστική) πίτσα με ζυμάρι αργής ωρίμανσης
Τοποθετημένο στην καρδιά της Αθήνας, στο ισόγειο του ξενοδοχείου Belle Époque Suites, το Prac•sitele
Η Zeas Pizza, από το 1973 στη Νέα Σμύρνη, είναι γνωστή για τη χειροποίητη ζύµη και την υπέροχη σάλτσ