Αυθεντική ιταλική κουζίνα με μια ιδιαίτερη αγάπη προς την παραδοσιακή σικελιάνικη, στην καρδιά της Θ

Αποκλειστικά και μόνο πίτσα (ατομικές και μεγάλες) και πεϊνιρλί στα καλύτερά τους, με άριστες πρώτες ύλες, ζύμη που προέρχεται από τη ναπολιτάνικη σχολή, ζυμάρι που ωριμάζει τέσσερις ημέρες και τα πάντα να ψήνονται την ώρα της παραγγελίας μπροστά σου. Σημειώστε ότι θα βρείτε ένα μενού που συνδυάζει παραδοσιακές αλλά και new age γεύσεις, αλλά και επιλογές για κρεατοφάγους, vegetarian αλλά και vegan – όλα αυτά μπορείτε να τα συνδυάσετε με εξαιρετικές μπίρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες.
2114097046
Αυθεντική ιταλική κουζίνα με μια ιδιαίτερη αγάπη προς την παραδοσιακή σικελιάνικη, στην καρδιά της Θ
Στο ειδυλλιακό λιμανάκι του Αγίου Νικολάου, στη Δυτική Μάνη, το Luna Piccola παντρεύει την τέχνη της
Αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο με σεφ και ιδιοκτήτη τον Ιταλό Marco Serra, ο οποίος και επιμελείται το
Ιταλικό εστιατόριο με πίτσες 36ωρης ωρίμασης, πεντανόστιμα ριζότι και πιάτα ζυμαρικών.
Φοβερή πίτσα με ζυμάρι που ωριμάζει έως και 72 ώρες και είναι προζυμένιο. Μη φύγεις χωρίς να δοκιμάσ
Σε έναν όμορφο χώρο, με φιλόξενους ανθρώπους, θα απολαύσετε την πίτσα «όπως πρέπει», χωρίς πολλά πολ
Εδώ θα δοκιμάσεις μοναδικές μακαρονάδες που γίνονται αποκλειστικά με φρέσκα ζυμαρικά.
Σε ένα πανέμορφο κτίριο του Μεσοπολέμου, εκεί όπου στεγάζεται το εμβληματικό V1935 luxury apartments
Τέλειο στέκι για pinsa, αποκλειστικά με χειροποίητη ζύμη 48ωρης ωρίμανσης (με εκλεκτά άλευρα σίτου,
Φημισμένη και βραβευμένη πιτσαρία με 30 χρόνια ιστορίας και με την τρίτη γενιά να συνεχίζει την παρά
Παραδοσιακή τρατορία με χτιστό ξυλόφουρνο, όπου ψήνεται (φανταστική) πίτσα με ζυμάρι αργής ωρίμανσης
Τοποθετημένο στην καρδιά της Αθήνας, στο ισόγειο του ξενοδοχείου Belle Époque Suites, το Prac•sitele