Οι αγαπημένες street food μακαρονάδες της πόλης.

Τέλειο στέκι για pinsa, αποκλειστικά με χειροποίητη ζύμη 48ωρης ωρίμανσης (με εκλεκτά άλευρα σίτου, σόγιας και ρυζιού, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, χωρίς έξτρα λίπος, ζάχαρη και αλάτι), όπως υπαγορεύει η αυθεντική συνταγή. Σε 14 λαχταριστούς συνδυασμούς.
2114118184
Αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο με σεφ και ιδιοκτήτη τον Ιταλό Marco Serra, ο οποίος και επιμελείται το
Ιταλικό εστιατόριο με πίτσες 36ωρης ωρίμασης, πεντανόστιμα ριζότι και πιάτα ζυμαρικών.
Φοβερή πίτσα με ζυμάρι που ωριμάζει έως και 72 ώρες και είναι προζυμένιο. Μη φύγεις χωρίς να δοκιμάσ
Σε έναν όμορφο χώρο, με φιλόξενους ανθρώπους, θα απολαύσετε την πίτσα «όπως πρέπει», χωρίς πολλά πολ
Εδώ θα δοκιμάσεις μοναδικές μακαρονάδες που γίνονται αποκλειστικά με φρέσκα ζυμαρικά.
Σε ένα πανέμορφο κτίριο του Μεσοπολέμου, εκεί όπου στεγάζεται το εμβληματικό V1935 luxury apartments
Φημισμένη και βραβευμένη πιτσαρία με 30 χρόνια ιστορίας και με την τρίτη γενιά να συνεχίζει την παρά
Παραδοσιακή τρατορία με χτιστό ξυλόφουρνο, όπου ψήνεται (φανταστική) πίτσα με ζυμάρι αργής ωρίμανσης
Τοποθετημένο στην καρδιά της Αθήνας, στο ισόγειο του ξενοδοχείου Belle Époque Suites, το Prac•sitele
Η Zeas Pizza, από το 1973 στη Νέα Σμύρνη, είναι γνωστή για τη χειροποίητη ζύµη και την υπέροχη σάλτσ