

Στο εργαστήριο του κρεοπωλείου πλάθονται καθημερινά από 100% μοσχαρίσιο κιμά τα πιο απολαυστικά burgers, ενώ οι μπριζόλες (σταβλίσιες του χασάπη, tomahawk, ribeye και t-bone) μπαίνουν σε ειδικά ψυγεία ξηρής ωρίμανσης και παραμένουν εκεί για 30 έως 60 μέρες, μέχρι το κρέας τους να γίνει απολύτως τρυφερό. Στο μενού του θα βρεις εξαιρετικές γευστικές προτάσεις, χωρισμένες σε 3 κατηγορίες ανάλογα με το μέγεθός τους. Από το medium μέχρι το 3XL, όλα τα burgers σερβίρονται σε χειροποίητα ψωμάκια με επίσης χειροποίητη σος που επιμελείται ο σεφ. Εδώ θα βρεις φυσικά και το μεγαλύτερο burger της Ελλάδας με 2 κιλά κιμά ενιαίο μπιφτέκι, που απευθύνεται σε παρέες ή πολύ θαρραλέους!
Άλλα καταστήματα: Αγίας Παρασκευής 17, Χαλάνδρι, 210 6890500/ Βουλής 7, Σύνταγμα, 2103230801/ Πλ. Εθν. Αντιστάσεως 10, Ηλιούπολη, 2109910099/ Κολοκοτρώνη 37, Κηφισιά 145 62, 2108089000, Το Κρεοπωλείο: Αγ. Τριάδος 6, Αγία Παρασκευή, FB: Butcher’s Burger & Butcher’s Steak House, www.butchersburger-steak.gr
2105766662
Σε μια εκπληκτική τοποθεσία στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το εστιατόριο Νέα Διαγώνιος έχει καθιερωθεί
Χειροποίητα σουβλάκια, εκλεκτές κοπές, πληθωρικά burgers, όλα με ποιοτικό και καλοψημένο κρέας στα κ
Το Street Steaks & More ανήκει στην αγαπηµένη οικογένεια του Street (βλέπε Street Σουβλάκι & Street
Τρίτη-Παρασκευή 13:00-12:00, Σάββατο 12:30-12:00, Κυριακή 12:30-20:00, Δευτέρα κλειστά (πλην αργιών)
Πραγµατικά, πρέπει να είναι πολύ λίγοι οι λάτρεις του καλού κρέατος που δεν έχουν επισκεφθεί έστω κα
Στο Έμπα στο Ψητό θα βρεις ανάρπαστα ψητά της ώρας, χορταστικές μερίδες, ορεκτικά, πλούσιες σαλάτες
Οικογενειακή ταβέρνα από το 1970 με έμφαση στο ποιοτικό κρέας, ελληνικής και αμερικανικής προέλευσης
Ένα αυθεντικά αμερικάνικο εστιατόριο με ζεστή ατμόσφαιρα και πλουσιοπάροχο μενού. Ξεχωριστές κοπές κ
Το La Meat Maison άνοιξε ο Christian El Helou μαζί με τον Λιβανέζο συνέταιρό του, ενώ την αρχιτεκτον
Ο Βαγγέλης Τσιμένης δημιουργεί ευφάνταστες συνταγές που συνδυάζουν το κρέας και το ψάρι στο ίδιο πιά