Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Ο Γιώργος Χούντας στην γκαλερί 7 με την έκθεση «I don't know»

Ο Γιώργος Χούντας στην γκαλερί 7 με την έκθεση «I don't know»

Η γκαλερί 7 παρουσιάζει την καινούργια δουλειά του εικαστικού Γιώργου Χούντα με τίτλο «I don't know»Η ενότητα έργων που θα εκτεθούν μοιάζει σαν συνέχεια της διακριτής εικαστικής ταυτότητα του καλλιτέχνη. Ενώ ο δημιουργικός πυρήνας παραμένει ίδιος,ταυτόχρονα καλωσορίζουμε όσα συνθέτουν ένα ξεχωριστό βήμα στην πορεία του καλλιτέχνη.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, η διαδικασία της δημιουργίας στα έργα του «I don’tknow» ξεκίνησε από μία διάθεση για εξερεύνηση πάνω στη φόρμα του και για εξέλιξη της γραφής του.

Ο εικαστικός αντιμετώπισε τον καμβά, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό σαν κάτι άγνωστο, αφήνοντας την ίδια τη φόρμα να δημιουργήσει το τελικό αποτέλεσμα.

Από αυτή τη δημιουργική «απορία» δανείζεται και η έκθεση τον τίτλο της. Επέλεξε να δουλέψει με ελάχιστα και απλά υλικά: χαρτί, μελάνι και σύρμα. Δούλεψε ως παρατηρητής του εαυτού του, παράγοντας μια σχηματική γραφή, που κάθε άλλο παρά τυχαία είναι.

Στην έκθεση «I don’t know» θα δούμε μικρά ζωγραφικά έργα, έργα μεγάλης κλίμακας και 2 γλυπτά.

Γιώργος Χούντας - βιογραφικό

Ο Γ. Χούντας αποφοίτησε από την Α.Σ.Κ.Τ. το 2018, με καθηγητή τον Χρόνη Μπότσογλου (2003-2008), ενώ εκπαιδεύτηκε και στη γλυπτική στο εργαστήριο του Τάκη Κοζόκου (2000-2002) και την αγιογραφία στο εργαστήριο του Γιώργου Χοχλιδάκη (2002-2009). Στην Α.Σ.Κ.Τ. παρακολούθησε επίσης μαθήματα πολυμέσων και γραφικών τεχνών. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Έχει συνεργαστεί με τον Νίκο Χαραλαμπίδη στο έργο “Arab Guggenheim Museum” και έχει συμμετάσχει σε πολλές ακόμα ομαδικές εκθέσεις.