Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

«Open atelier refresh» στο ατελιέ που εργάζεται και δημιουργεί ο Άγγελος Μαυραειδής

«Open atelier refresh» στο ατελιέ που εργάζεται και δημιουργεί ο Άγγελος Μαυραειδής

Aποχαιρετισμός στην άνοιξη που φεύγει και στα χρώματα που αφήνει πίσω της μέσα από τη ματιά της  ευαίσθητης και βαθιά φιλοσοφικής ψυχοσύνθεσης  του δημιουργού

Η έκθεση «Open atelier refresh» πραγματοποιείται σε επιμέλεια  Τάκης Μαυρωτά και παρουσιάζεται στο ατελιέ που εργάζεται και δημιουργεί ο Άγγελος Μαυραειδής στο Ν. Ηράκλειο (Λ. Ηρακλείου 478).

Σύμφωνα με τον διακεκριμένο εικαστικό Α. Ραζή, ο Άγγελος Μαυραειδής είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση ζωγράφου. Το εύρος του καλλιτεχνικού του έργου είναι πολυδιάστατο και μεγάλο. Δηλώνει ερευνητής της Τέχνης και συνεχώς ανακαλύπτει νέες πτυχές της.

Εικονοκλάστης στα καθιερωμένα δημιουργεί ένα δικό του κόσμο έξω από τις κλασικές φόρμες φτιάχνοντας ένα πολύχρωμο πάζλ.

Στην 8η ατομική του έκθεση θα αποχαιρετήσει την άνοιξη και τα χρώματα που αφήνει πίσω της δημιουργώντας μια καινούργια. Πρόκειται για  μια επιλογή έργων που θα ιντριγκάρουν τις αισθήσεις, θα κεντρίσουν το βλέμμα,  θα γίνουν η αντανάκλαση του εαυτού μας.

Άγγελος Μαυραειδής - βιογραφικό

Ο Άγγελος Μαυραειδής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Ξεκίνησε την ζωγραφική γύρω στα τριάντα ύστερα από μια μεταφυσική εμπειρία που βίωσε στον ύπνο του, δίχως πρότερη εμπειρία ή ασχολία με αυτήν. Εισήχθη πρώτος και σπούδασε στην ΑΣΚΤ Αθήνας και έπειτα συνέχισε τις σπουδές του στην Ευρώπη μέσω κρατικής υποτροφίας ως αριστούχος.