Θεματα

Ο θρύλος της house μουσικής Louie Vega στο «Be My Guest»

Ακούστε την εκπομπή του DJ Snatch στον Athens Voice 102.5, κάθε Σάββατο, 23:00-00:00

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο θρύλος της house μουσικής Louie Vega στο «Be My Guest»

Louie Vega: Ο Αμερικανός Dj και παραγωγός καλεσμένος στην εκπομπή του DJ Snatch «Be My Guest» στον Athens Voice Radio 102.5 το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 23:00

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Athens Voice Radio 102.5 DJ Snatch (Στέλιος Καραβίτης) φιλοξενεί κάθε βδομάδα στις 23:00-00:00 dj sets από αγαπημένους DJs, παραγωγούς, selectors από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο καινούργιο του ραδιοφωνικό ένθετο με τίτλο «Be My Guest». Mε αφορμη την εμφανιση του για τα 25α γενέθλιά του Cariocas Beach Bar, καλεσμένος αυτό το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 23:00 ο Louie Vega. 

Το προφίλ του Louie Vega


Από τους ρυθμούς της house, salsa και afro, σε αυτούς της hip hop, της jazz και της soul. Ο Louie Vega δεν ακολουθεί ταμπέλες, αλλά το ένστικτο. Ο ίδιος έχει βραβευτεί με Grammy, ενώ το όνομά του βρέθηκε επτά φορές υποψήφιο ως ο καλύτερος house DJ. Η μουσική του ξεχωρίζει, καθώς συνδυάζει πιο σύγχρονους ρυθμούς φιλτράροντάς τους μέσα από τη δική του προσέγγιση και ερεθίσματα. Το αποτέλεσμα: η δημιουργία διαχρονικών δημιουργιών και τραγούδια τα οποία ακούγονται διεθνώς. 

Γεννημένος στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, τα μουσικά ερεθίσματα του Vega ξεκίνησαν από πολύ μικρή ηλικία. Η μουσικόφιλη οικογένειά του συνέβαλε σημαντικά σε αυτό και σύντομα βρέθηκε σε μερικά από τα κορυφαία clubs της Νέας Υόρκης. Στούντιο 54, Devil’s Nest, Hearthrob, Roseland, Palladium, Area ήταν μόνο μερικά από τα μαγαζιά στα οποία ταξίδεψαν οι μουσικές του Vega.  

Louie Vega

Το 1991, έγινε μέλος της Atlantic Records και κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ. Η επιτυχία ήταν δεδομένη και οι συνεργασίες με φημισμένες προσωπικότητες από τη μουσική σκηνή, δεν άργησαν να έρθουν. Το “Ride on the Rhythm” με τον Marc Anthony γνώρισε τεράστια επιτυχία και τους έδωσε την ευκαιρία να ανοίξουν τη συναυλία του Tito Puente στο Madison Square Garden. 

Το ταλέντο και η απελευθέρωσή του από μουσικές κατηγορίες, τον έκανε ξεχωριστό. Το ίδιο ξεχωριστό θα είναι και το μουσικό ταξίδι που θα μας χαρίσει το Σάββατο. Καλή απόλαυση...

Ο θρύλος της house μουσικής Louie Vega στο «Be My Guest»
Βρείτε πληροφορίες για την εκδήλωση εδώ

O DJ Snatch στον Athens Voice Radio 102.5 με το «Be My Guest»

O Στέλιος Καραβίτης ξεκίνησε να εργάζεται ως DJ Snatch το 1998. Η καριέρα του ως ραδιοφωνικός παραγωγός ξεκίνησε στον Pepper 96.6, στον οποίο υπήρξε και ιδρυτικό μέλος. Ως μουσικός έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από Eps, είτε ως DJ Snatch είτε στο πλαίσιο άλλων μουσικών project, όπως το Those Guys From Athens και το El Paso. Έχει κάνει remix κομμάτια για πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, πολλά από τα οποία είχαν απήχηση σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως το BBC6, το Fip Radio και το Nova Radio. Σήμερα, ο DJ Snatch, χάρη στις παραγωγές του και τα eclectic DJ sets, ανήκει μεταξύ των αγαπημένων Freestyle DJs, οι οποίοι κάνουν guests διεθνώς. Έχει μοιραστεί το stage με σπουδαία ονόματα όπως Avener, Guts, Allergies, Bosq, Buscemi, Moullinex, Tor, Daddy G, Stereo MC's, Frenic.
O DJ Snatch

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ