Θεματα

Ο Dj Bosq φέρνει αφρολατινικούς ρυθμούς στο νέο «Be My Guest» session

Ακούστε την εκπομπή του DJ Snatch στον Athens Voice 102.5, κάθε Σάββατο, 23:00-00:00

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bosq

Bosq: Ο DJ που φιλοξενείται στο ένθετο της εκπομπής του DJ Snatch «Be My Guest» στον Athens Voice Radio 102.5 το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 23:00

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Athens Voice Radio 102.5 DJ Snatch (Στέλιος Καραβίτης) φιλοξενεί κάθε βδομάδα στις 23:00-00:00 dj sets από αγαπημένους DJs, παραγωγούς, selectors από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο καινούργιο του ραδιοφωνικό ένθετο με τίτλο «Be My Guest». Καλεσμένος αυτό το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 23:00 ο Bosq.

Bosq: Ποιος είναι ο Dj που θα παίξει μουσική στο session του Σαββάτου;

O Benjamin Woods (Bosq) εδώ και αρκετά χρόνια εξερευνά ακούραστα τις διασταυρώσεις της αφρο-λατινικής μουσικής με την Disco, Funk, Reggae, House και Hip Hop. Από την κυκλοφορία του πρώτου του άλμπουμ "Bosq y Orquesta de Madera" δημιουργεί εξ ολοκλήρου πρωτότυπη μουσική με έναν όλο και αυξανόμενο ρυθμό. Το αποτέλεσμα 3 ακόμη ολοκληρωμένα άλμπουμ και ένα EP: Celestial Strut (2015), Love & Resistance (2018), Bosq y La Candela All-Stars - San Jose 51 (2016) και Tumblalá (2015).

Οι κριτικοί τον έχουν ξεχωρίσει για την συνέπειά του στην παραγωγή μουσικής. Το Mixmag τον βαθμολόγησε το"Can't Seem to Hide", το lead single από το 4ο άλμπουμ του με 10/10 και του απένειμε τον τίτλο "Tune of the Month". Η μουσική του Bosq έχει αναπαραχθεί από τους Gilles Peterson & Craig Charles στο BBC, το KCRW, το RinseFM και αμέτρητους άλλους σταθμούς, ενώ μεγάλοι Dj's όπως οι Kerri Chandler, Poolside, Nancy Whang, Soul Clap, Laurent Garnier & Jeremy Soul εναλλάσσουν συνεχώς τα κομμάτια του στα κλαμπ και στα φεστιβάλ.  

Bosq

Μέσα από τις συναυλίες του, η μουσική του Bosq έχει ταξιδέψει σε όλη τη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία, σε κλαμπ και φεστιβάλ, όπως το Rakastella (Μαϊάμι), το OYA (Όσλο) και πολλά άλλα. O Dj έχει μοιραστεί τη σκηνή με τους Joe Claussel, Bobbito, J Rocc & Tony Touch. Ακόμη, τα κομμάτια του έχουν εμφανιστεί σε διάφορες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές ανάμεσα στις οποίες είναι το The Catch, το You're The Worst και το Broad City. 

Στις 10 Ιουνίου, μια βδομάδα μετά το guest του στο session του Dj Snatch, ο Bosq θα εμφανιστεί και στο μπαρ 34 Athens.

O DJ Snatch στον Athens Voice Radio 102.5 με το «Be My Guest»

O Στέλιος Καραβίτης ξεκίνησε να εργάζεται ως DJ Snatch το 1998. Η καριέρα του ως ραδιοφωνικός παραγωγός ξεκίνησε στον Pepper 96.6, στον οποίο υπήρξε και ιδρυτικό μέλος. Ως μουσικός έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από Eps, είτε ως DJ Snatch είτε στο πλαίσιο άλλων μουσικών project, όπως το Those Guys From Athens και το El Paso. Έχει κάνει remix κομμάτια για πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, πολλά από τα οποία είχαν απήχηση σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως το BBC6, το Fip Radio και το Nova Radio. Σήμερα, ο DJ Snatch, χάρη στις παραγωγές του και τα eclectic DJ sets, ανήκει μεταξύ των αγαπημένων Freestyle DJs, οι οποίοι κάνουν guests διεθνώς. Έχει μοιραστεί το stage με σπουδαία ονόματα όπως Avener, Guts, Allergies, Bosq, Buscemi, Moullinex, Tor, Daddy G, Stereo MC's, Frenic.

O DJ Snatch

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ