Θεματα

Η Imany διασκευάζει Ed Sheeran με 8 τσέλο

Ακούστε το νέο τραγούδι από άλμπουμ «Voodoo Cello»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η τραγουδίστρια Imany
© Eugenio Recuenco

Imany - The A Team (Ed Sheeran Cover): Tο τραγούδι της ημέρας, Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, από τον Athens Voice 102.5

Μια απίθανη διασκευή του «The A Team» του Ed Sheeran παρουσιάζει η Imany, προλογίζοντας το νέο της άλμπουμ «Voodoo Cello» που θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου. Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει διασκευές σε αγαπημένα τραγούδια της Imany, μόνο με τη συνοδεία 8 τσέλο. Ανάμεσα τους τραγούδια της Madonna, του Εlton John, του Cat Stevens, των Imagine Dragons, της Eartha Kitt, του Jacques Brel, κα. Πριν λίγο καιρό μας παρουσίασε άλλο ένα δείγμα από το άλμπουμ, το «Wonderful Life», του Black.

«Για να είμαι ειλικρινής, η μεγαλύτερη έμπνευση ήταν το τσέλο. Το τσέλο είναι ένα μαγικό όργανο, είναι σχεδόν θεϊκό, μοιάζει σαν να διαθέτει ψυχή αυτό το όργανο, οπότε εμπνεύστηκα από τα τόσα πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει, και σε αυτό το άλμπουμ δεν υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από τσέλο, δεν υπάρχει τίποτε που μπορεί να σε ξεγελάσει, ό,τι ακούς έρχεται από τις δυνατότητες του τσέλο και μόνο, κάποιες φορές ακούγεται σαν σειρήνα, άλλες σαν ηλεκτρική κιθάρα, ή ένα φλάουτο, οπότε ναι, το ίδιο το όργανο ήταν η έμπνευση» δήλωσε πρόσφατα η Imany για το άλμπουμ «Voodoo Cello» στην αποκλειστική συνέντευξή της στην ATHENS VOICE.

Ένα πρωτότυπο και τολμηρό βήμα, για την ανήσυχη δημιουργό, μετά τη μεγάλη επιτυχία των δύο πρώτων της άλμπουμ και των τραγουδιών «You Will Never Know» και «Don't Be So Shy» (που ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο streams). Το εντυπωσιακό video του «The A Team» γυρίστηκε στο πανέμορφο Petit Palais στο Παρίσι.

Imany - The A Team (Ed Sheeran Cover)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ