Θεματα

Miley Cyrus και Stevie Nicks κυκλοφόρησαν το «Edge Of Midnight»

Ακούστε το «Edge of Midnight» (Midnight Sky Remix)

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Miley Cyrus, Stevie Nicks

Miley Cyrus ft. Stevie Nicks - «Edge of Midnight» (Midnight Sky Remix): Tο τραγούδι της ημέρας, Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020, από τον Athens Voice 102.5

Η Miley Cyrus μόλις κυκλοφόρησε το «Edge of Midnight» (Midnight Sky Remix) με τη συμμετοχή της Stevie Nicks. To νέο, έβδομο στούντιο άλμπουμ της Miley Cyrus «Plastic Hearts» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου από την Panik Records και τη Sony Music.

Miley Cyrus - Edge of Midnight (Midnight Sky Remix) (Audio) ft. Stevie Nicks

Μπορείτε να το προ-παραγγείλτε και θα λάβετε απευθείας 3 tracks, συμπεριλαμβανομένου του summer hit της Miley «Midnight Sky» και των πολυσυζητημένων live διασκευών της, του «Heart of Glass» των Blondie και του «Zombie» των Cranberries, που αναφέρονται ως η αρχή της καλύτερης εποχής για την Miley Cyrus, με τη φωνή της να έχει χαρακτηριστεί ως η ιδανική για την Rock & Roll μουσική. Αυτές οι μοναδικές επανεκτελέσεις των classic hits που η Miley παρουσίασε με τον δικό της τρόπο είναι μία γεύση του άλμπουμ «Plastic Hearts», που περιλαμβάνει 12 νέα τραγούδια.

unnamed_6.jpg

Ο iconic rock & roll φωτογράφος, Mick Rock, είναι υπεύθυνος για το εξώφυλλο του δίσκου που αναπαριστά την μουσική και τον ήχο της Miley Cyrus. O Mick έχει φωτογραφίσει θρύλους όπως οι David Bowie, Lou Reed, Iggy Pop, Joan Jett και Debbie Harry. Το παρακάτω χειρόγραφο γράμμα της Miley εξηγεί τον δίσκο και την έμπνευση πίσω από αυτόν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ