Events

Amnesia Pills και Τάσος Μελετόπουλος feat. Christina Samara και Irwan Easty. Μια υπέροχη βραδιά από τον Voice 102.5

Μία λαμπερή και ιδιαίτερη συναυλία που μας έφερε ακόμα πιο κοντά

Λιάνα Μαστάθη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Το νέο project του Voice 102.5 που παρουσιάζει τις καινούργιες φωνές της πόλης συνεχίστηκε με μία ακόμη πετυχημένη βραδιά. Το απόγευμα της Δευτέρας 11 Μαρτίου οι ακροατές που είχαν κερδίσει προσκλήσεις βρέθηκαν στο προαύλιο χώρο του Γαλλικού Ινστιτούτου απολαμβάνοντας το ποτό τους, Disaronno Velvet.

Λίγο μετά τις 20.30 οι παρευρισκόμενοι κατευθύνθηκαν στο auditorium, στη σκηνή του οποίου βρισκόταν ήδη το μουσικό σχήμα του Τάσου Μελετόπουλου με τη Χριστίνα Σαμαρά και τον Irwan Easty να παίρνουν τις θέσεις τους μπροστά στα μικρόφωνα. Η συναυλία ξεκίνησε με τη Χριστίνα Σαμαρά να ερμηνεύει το «Midnight Dancer» και συνεχίστηκε και με τους δύο να ερμηνεύουν συνθέσεις του Τάσου Μελετόπουλου όπως «Give me a chance», «Totally confused» και φυσικά το «Say Yes», ένα από τα τραγούδια που αγαπήθηκαν και από τη συχνότητα του Voice 102.5. Οι μελωδίες, εναρμονισμένες με το γνωστό εκλεπτυσμένο ύφος του δημιουργού, με έναν ήχο που καταφέρνει να ξεχωρίσει στον σύγχρονο μουσικό χώρο, παρέσυραν το κοινό σε μία ιδιαίτερη μουσική εμπειρία. Η εμφάνισή τους ολοκληρώθηκε όπως πάντα με μια μίνι συζήτηση τον Γιώργο Μουχταρίδη, διευθυντή του Voice 102.5.

Σειρά είχαν οι Amnesia Pills, έχοντας ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο τους άλμπουμ, το ανερχόμενο κουιντέτο μετέφερε με τη σκηνική του παρουσία την ενεργητικότητα και το πάθος του. To set ξεκίνησε με το «Pain» και συνεχίστηκε με το «Scavenger For Hope», αγαπημένο και των ακροατών του Voice 102.5. Το συγκρότημα στη συνέχεια ερμήνευσε τραγούδια από το άλμπουμ τους αλλά και παλαιότερα όπως «The show», «Dance Me» και «Don’t be Sad Today». Με την έμπνευσή τους και την αγάπη τους για τη μουσική, δημιούργησαν μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, καθιστώντας τη συναυλία πολύ περισσότερο από μια απλή παράσταση, με το κοινό να ανυπομονεί για περισσότερα μουσικά ταξίδια στο μέλλον. Η βραδιά έφτασε στο τέλος της με την καθιερωμένη μίνι συνέντευξη με τον Γιώργο Μουχταρίδη επί σκηνής.

Ραντεβού λοιπόν στο επόμενο Fresh Voices Sessions, γιατί η μουσική αποτελεί μια κοινή γλώσσα που μας φέρνει πιο κοντά και που συνδέει ανθρώπους με διαφορετικές εμπειρίες σε ένα κοινό ταξίδι.