Events

Fresh Voices Sessions by Voice 102,5: Οι Amnesia Pills και ο Τάσος Μελετόπουλος στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος

Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση για τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στις 20:00

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Fresh Voices Sessions by Voice 102,5

Fresh Voices Sessions by Voice 102,5: Κερδίστε διπλή πρόσκληση για τη συναυλία με τους Amnesia Pills και τον Τάσο Μελετόπουλο στο Γαλλικό Ινστιτούτο

O Voice 102,5 δίνει και πάλι το «φρέσκο» ραντεβού του στην πόλη με πολλή μουσική και τραγούδι. Το νέο project του VOICE 102,5, Fresh Voices Sessions σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο, αυτή τη φορά φιλοξενεί τους Amnesia Pills και τον Τάσο Μελετόπουλο μαζί με τους Χριστίνα Σαμαρά και Irwan Easty σε μία ιδιαίτερα καλλιτεχνική βραδιά τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στις 20:00. Θα τραγουδήσουμε το «Pledged to love» και το «Id never let go» μπαίνοντας σε πιο 80s vibes και θα απολαύσουμε τις εξαιρετικές μουσικές.

Amnesia Pills - Τάσος Μελετόπουλος: Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες

Οι Amnesia Pills είναι ένα αγγλόφωνο συγκρότημα της αθηναϊκής εναλλακτικής μουσικής σκηνής. Ο ήχος τους είναι μελωδικός, πιο κοντά στην Αγγλική σκηνή, και θυμίζει έντονα 80's, αλλά με μια σύγχρονη ματιά. Αναμειγνύουν ακούσματα από καλλιτέχνες όπως Editors, Depeche Mode, New Order, The National, Radiohead, Arcade Fire, David Bowie, Coldplay, Robert Plant, The Killers, Fleetwood Mac κ.α.

Έχουν κυκλοφορήσει τα singles «Dance me» (2016), «Don't be sad today» (2017), «The Show» (2019), «Loner» (2020), «Dance me (Yosebu Remix)» (2020), «The Meanest (Call me man)» (2022) και «Pledged to love» (2022), ενώ το 2023 κυκλοφόρησαν και το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο «Ripples in a linear world» το οποίο απέσπασε πολύ θετικά σχόλια. Την πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους αποτελούν 2 remixes στο τραγούδι «Id never let go” εκ των οποίων στο ένα συνεχίζουν την πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους με τον μουσικό παραγωγό και συνθέτη Yosebu. Όλα τα παραπάνω κυκλοφορούν από τη δισκογραφική́ εταιρεία The Hubsters. Αυτή́ τη στιγμή βρίσκονται στο studio ετοιμάζοντας το 2ο τους δίσκο.

Ο Τάσος Μελετόπουλος είναι συγγραφέας και μουσικός. Τη δεκαετία του ’70 ήταν μουσικός επιμελητής στα Καθημερινά επί Μάνου Χατζιδάκι. Σπούδασε στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη όπου αποφοίτησε από το New York University. Τη δεκαετία του ’80 δημιούργησε και συμμετείχε στα club «Εργοστάσιο», «Αεροδρόμιο», «Άτομο», «Βυθός» και την «Ντέρτι Πίτσα». Ήταν εκδότης του περιοδικού «Πρόσωπα» τη δεκαετία του ’90 και έχει γράψει έξι βιβλία, δύο από τα οποία έχουν μεταφραστεί στα Γαλλικά και τα Ιαπωνικά. Έχει συνθέσει μουσική για ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους και για χοροθέατρο. Τραγούδια του έχουν τραγουδήσει η Νάνα Μούσχουρη, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Σάκης Ρουβάς, η Martha Beatriz Moreleon Guizar, ο Γιώργος Δημόπουλος και άλλοι. Είναι πατέρας 3 παιδιών, αγαπάει την τέχνη, την γυναίκα του και τους φίλους του και συμπαθεί τους εχθρούς του. Έχει προσδοκίες και όνειρα ζωντανά.

Νέες φωνές, νέες συνήθειες στην πόλη. Ακριβώς όπως μας αρέσει. Be there!

Διαγωνισμός: Κερδίστε πρόσκληση για τη συναυλία του Voice 102.5 με τους Amnesia Pills και τον Τάσο Μελετόπουλο

Κερδίστε μία διπλή πρόσκληση, στέλνοντας SMS στο54301γράφοντας: VOICE1025(κενό) FRESHVOICES και το ονοματεπώνυμό σας (Χρέωση:0,34 ευρώ ανά sms με ΦΠΑ και τέλη κινητής τηλεφωνίας). Η βραδιά θα έχει γεύση Disaronno VelvetΔροσερό και αναζωογονητικά απαλό με την απαράμιλλη γεύση του Disaronno. Απολαύστε υπεύθυνα.

Disaronno Delvet
Fresh Voices Sessions by Voice 102,5

Fresh Voices Session: Το νέο project του Voice 102,5

Το νέο project του VOICE 102,5, Fresh Voices Sessions σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο, παρουσιάζει  τις καινούργιες φωνές της πόλης και δίνει τη δυνατότητα στους ακροατές του, αλλά και το ευρύτερο κοινό, να γνωρίσουν καλύτερα την αθηναϊκή σκηνή. Καλλιτέχνες ανεβαίνουν στη σκηνή του Γαλλικού ινστιτούτου σε ένα back to back live session κάθε μήνα. Το πρώτο live session ήταν τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 με το συγκρότημα των Man Called Shadow και ακολούθησε το 2ο τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου με τον  George Gaudy και τους Hume Assine. Μετά από τα ξεχωριστά sessions, ακολουθεί μια πρωτότυπη συζήτηση-συνέντευξη με τους καλλιτέχνες και με τη συμμετοχή του κοινού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ