Events

VOICE 102.5: Billie Kark και Alkyone LIVE απόψε στην Πλατεία Δεξαμενής

Δύο τραγουδοποιοί νέας γενιάς της αθηναϊκής μουσικής σκηνής, που βάζουν indie και electro στην παράδοση

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
VOICE 102,5: Billie Kark και Alkyone LIVE

Δροσερά cocktails για τους ακροατές του Voice 102.5: Kερασμένο ποτό

Ο VOICE 102,5 και το This is Athens City Festival του Δήμου Αθηναίων, παρουσιάζουν τις Billie Kark και Alkyone LIVE, την Τετάρτη 22 Μαϊου στις 20.00 στην Πλατεία Δεξαμενής στο Κολωνάκι. Δύο τραγουδοποιοί νέας γενιάς της αθηναϊκής μουσικής σκηνής, που βάζουν indie και electro στην παράδοση.

Δροσερά cocktails για τους ακροατές του Voice 102.5: Kερασμένο ποτό δηλώνοντας συμμετοχή στο σχετικό post στο Instagram του VOICE 102,5

VOICE 102.5 Η φωνή της Αθήνας, το soundtrack της πόλης

Η 22χρονη Billie Kark, συστήθηκε στο ευρύτερο κοινό μέσω του τραγουδιού της «Πάρτυ» το οποίο έγινε πρόσφατα viral στο tiktok, αν και είχε κυκλοφορήσει ήδη από το 2022. Η νεαρή τραγουδοποιός, απόφοιτη μουσικού σχολείου, παντρεύει δυο μεγάλες αγάπες της, την παραδοσιακή με την techno μουσική.
Η
Alkyone, μας συστήθηκε το 2022 με μια διασκευή στο παραδοσιακό ηπειρώτικο τραγούδι «Ξενιτεμένα μου Πουλιά» αλλά και με το αγγλόφωνο «Oh Mother». Στις συνθέσεις της ακούμε τόσο τα indie ακούσματά της από βρετανική folk και pop αλλά και τη σχέση της με την ελληνική μουσική παράδοση.

Ένα double bill με δυο ξεχωριστές δημιουργούς που επεξεργάζονται την παράδοση μέσα από τη δική τους ματιά. Το This is Athens City Festival και ο Voice 102.5 τις παρουσιάζουν την Τετάρτη 22 Μαΐου, live στην Πλατεία Δεξαμενής στο Κολωνάκι.

Είσοδος ελεύθερη

This is Athens City Festival το μεγάλο Φεστιβάλ της πόλης από το Δήμο Αθηναίων
Η καλύτερη στιγμή να απολαύσεις ένα cocktail με ΜΕΤΑΧΑ 5 Αστέρων
Taste the unexpected - Απολαύστε υπεύθυνα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ