Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Fiona Apple: Κερδίστε 5 CDs και 5 βινύλια του νέου της άλμπουμ

Συντονιστείτε στον Athens Voice 102.5 και διεκδικείστε αντίτυπα του «Fetch the Bolt Cutters»

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η τραγουδοιποιός Fiona Apple

Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 βινύλια & 5 CDs από το νέο άλμπουμ της Fiona Apple, «Fetch the Bolt Cutters», στις εκπομπές του Athens Voice 102.5

Το νέο άλμπουμ της Fiona Apple «Fetch The Bolt Cutters» μόλις κυκλοφόρησε σε CD και βινύλιο με την υποστήριξη του Athens Voice 102.5 από την Panik Records και Sony Music.

Η Αμερικανίδα τραγουδοποιός Fiona Apple

Η βραβευμένη με Grammy, καταξιωμένη Fiona Apple κυκλοφόρησε τον Απρίλιο μόνο στα ψηφιακά καταστήματα, το πρώτο της στούντιο άλμπουμ μετά από 8 χρόνια «Fetch The Bolt Cutters». Έχοντας λάβει εξαιρετικές κριτικές από τον μουσικό τύπο σε όλο τον κόσμο, είναι τώρα διαθέσιμο σε φυσική μορφή σε όλα τα δισκοπωλεία.

Το τεράστιο fanbase της συμπεριλαμβάνει ηχηρά ονόματα όπως ο Πρόεδρος Barack Obama και ο βραβευμένος με Oscar σκηνοθέτης Quentin Tarantino. Και η μελωδία της ευτυχίας παίζεται στο τέμπο της Fiona Apple: στο «Fetch the Bolt Cutters», η τραγουδοποιός επιστρέφει με 13 τραγούδια για τη ζωή της και για τις ζωές μας.  

Fiona Apple - Fetch The Bolt Cutters (Official Audio)

O Athens Voice 102.5 σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 5 CDs και 5 βινύλια του νέου άλμπουμ της Fiona Apple. Συντονιστείτε καθημερινά στις εκπομπές του ραδιοφωνικού σταθμού έως την Παρασκευή 31 Ιουλίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ