Ένας φόρος τιμής στις γαστρονομικές ρίζες τριών νησιών του Αιγαίου στο έξυπνο, νέο καλοκαιρινό μενού του εστιατορίου
Market
Μενού γευσιγνωσίας στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens
Ένας φόρος τιμής στις γαστρονομικές ρίζες τριών νησιών του Αιγαίου στο έξυπνο, νέο καλοκαιρινό μενού του εστιατορίου
Πώς δημιουργήθηκε, ποιοι ήταν οι διάσημοι πελάτες του και η σημερινή νέα εποχή του
Κατά τη διάρκεια της καραντίνας,με πρόσχημα την ισχυρή ανάπτυξη, στεριά και θάλασσα έχουν γίνει ένα απέραντο εργοτάξιο
Εικόνες συγχρωτισμού που θυμίζουν καλοκαίρι
Τι μας είπε η αρχιτεκτόνισσα του έργου Ρένα Σακελλαρίδου
Μέσα στο 2018 θα δεχτεί τους πρώτους πελάτες
Η επέκταση της εταιρείας στην Ελλάδα
Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι διακόπτεται η λειτουργία του ξενοδοχείου για 18 μήνες