Αρχειο

XINIS EDU FESTIVAL 2010

Πες ΝΑΙ στην εκπαίδευση

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
5770-25074.jpg

Στο πλαίσιο του “XINIS EDU FESTIVAL 2010”, ο Τομέας Οικονομίας - Διοίκησης του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ διοργανώνει μια πολύ σημαντική εσπερίδα την Τετάρτη 28 Απριλίου, ώρα 18:00 με θέμα: "Η μικρομεσαία επιχείρηση του αύριο μπροστά στις προσκλήσεις του σήμερα.Η Φορολογική νομοθεσία  της Ελλάδας και  της Ευρωπαϊκής Ένωσης".

Ομιλητές της εσπερίδας θα είναι οι κ. Αντώνης Μουζάκης, Γενικός Γραμματέας της Π.Ε.Φ.Ε - Φορολογικός Σύμβουλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, θέμα "Οι νέες ρυθμίσεις στην Φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων.", κ. Μανούσος Ντουκάκης, Αντιπρόεδρος της Π.Ε.Φ.Ε, θέμα "Ανεπάρκεια και Ανακρίβεια βιβλίων, Πλαστά και Εικονικά Φορολογικά Στοιχεία" , κ. Ορέστης Σεϊμένης, Αντιπρόεδρος της Π.Ε.Φ.Ε - Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών θέμα "Φορολογία Ακίνητης περιουσίας" και  κ. Henrik Paulander,  Senior Adviser  TAXUD E3, θέμα "Η Φορολογία στις χώρες της Ε.Ε."  

Συντονιστής θα είναι  ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Γιώργος Αυτιάς.

Η εσπερίδα θα διεξαχθεί στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Λουδοβίκου 1, Πλ. Οδησσού,  Πειραιάς).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ :

 

Φίλωνος 39, Πειραιάς, 210 4120714

 

Πατησίων 31, Αθήνα, 210 5279500

 

Λ. Βουλιαγμένης & Αχιλλέως 31-33, Γλυφάδα, 210 9640117

Στο πλαίσιο του ίδιου φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σεμινάριο με θέμα «Νευρική Ανορεξία & Modeling». Μπροστά σε μία κατάμεστη αίθουσα ο  εισηγητής του σεμιναρίου κ. Δημήτρης Γρηγοράκης (διαιτολόγος-διατροφολόγος) μίλησε για την ασθένεια που δεν προκαλείται από κανένα ιό ή μικρόβιο αλλά από το ίδιο το ανθρώπινο μυαλό!

Οι  σπουδαστές παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον το γνωστό διατροφολόγο να τους «συστήνει» τη μοντέρνα αυτή νόσο ενώ δεν παρέλειψε να τους περιγράψει με λεπτομέρειες τα συμπτώματά της.

Δυστυχώς  η ασθένεια της νευρικής ανορεξίας συναντάται πολύ συχνά στο «λαμπερό» κόσμο του modeling. Έτσι οι νεαρές κοπέλες θέλοντας να «πλησιάσουν» όλο και περισσότερο τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς προχωρούν σε εξαντλητικές δίαιτες. Τα παραδείγματα είναι πολλά και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις οι πανέμορφες κοπέλες γίνονται θυσία στον βωμό της βιομηχανίας μόδας.

 www.xinisfestival.edu.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ