Smart Life

Η τελευταία «στάση» πριν τον Ημιμαραθώνιο

Το Energy Hub της On σε περιμένει

62222-137653.jpg
A.V. Team
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Energise your Run On

Energise your Run παρέα με την On

Ο ημιμαραθώνιος της Αθήνας πλησιάζει κι εσύ έχεις κάνει όλα τα «απαραίτητα» για να μπεις στο mood του αγώνα. Φρόντισες τη διατροφή σου, έλιωσες τις σόλες σου στο τρέξιμο και γέμισες το backpack σου τζελάκια και ηλεκτρολύτες. Τώρα λοιπόν που έχεις προσέξει κάθε λεπτομέρεια της προετοιμασίας σου, τις τελευταίες μέρες ονειρεύεσαι όλο και πιο έντονα τη στιγμή του τερματισμού, άλλωστε δεν έμεινε κάτι άλλο να κάνεις, σωστά;

Λάθος! Σου έχουμε μία καλύτερη ιδέα που θα σε βάλει για τα καλά στους ρυθμούς του αγώνα, αφού το τριήμερο 1-3 Μαρτίου η On θα δημιουργήσει ένα Energy Hub στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, γεμάτο δραστηριότητες για τους λάτρεις των δρομικών αγώνων και όχι μόνο.

Energise your Run On

Running Sessions, Yoga & Dance Classes, giveaways και Open Talks από masters του αθλητισμού, είναι μόνο λίγα από αυτά που αναμένεται να συναντήσεις αυτό το τριήμερο (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) στο ΟΑΚΑ. Το event θα είναι ανοιχτό για το κοινό και όποιος βρεθεί εκεί, θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά και να δοκιμάσει (γιατί έλιωσες τις σόλες, μην ξεχνάς!) το ολοκαίνουργιο Cloudmonster 2, το νέο καινοτόμο μοντέλο της On, που έρχεται να συνδέσει την επιστήμη και την μουσική, με την κοινότητα του τρεξίματος.

Συγκεκριμένα, για το λανσάρισμα του Cloudmonster 2 η On συνεργάστηκε με το Kinda, το κορυφαίο Studio & Lab νευροαισθητικής, με σκοπό την δημιουργία ενός  music mix βασισμένο σε ειδικά σχεδιασμένες επιστημονικές δοκιμές, που αποτέλεσαν ενεργειακή ανύψωση στους δρομείς, βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους, με κάθε κομμάτι να χρησιμοποιεί συγκεκριμένα BPM’s και συχνότητες προκειμένου να τους boost-άρει τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά.

Είναι όσο cool ακούγεται και αυτό το τριήμερο θα έχεις την ευκαιρία να το δεις από κοντά. Τα λέμε εκεί!

Instagram & Facebook

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ