Smart Life

Εξερευνώντας τη Μαγεία του Nerdom: κορυφαίος προορισμός για τους λάτρεις της pop κουλτούρας

Τα πιο εναλλακτικά δώρα αγάπης θα τα βρεις εδώ

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nerdom.gr

Nerdom.gr: Πρωτότυπα δώρα από επιτραπέζια, κούπες και διακοσμητικά, μέχρι funko pop φιγούρες και manga

  • Advertorial

Πλησιάζει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και εσύ θες να πάρεις δώρα σε όσου αγαπάς. Αρχίζεις να σκέφτεσαι τι, δυσκολεύεσαι και στο τέλος πανικοβάλλεσαι. ERROR 505! Βλέπεις τα φιλαράκια σου είναι «περίεργα»- σαν και το ταίρι σου. Είναι από αυτούς που ξημεροβραδιάζονται στα καφέ για επιτραπέζια, κάνουν Harry Potter marathons και πίνουν τον πρωινό τους καφέ σε κούπα με τον Joey- γιατί ως γνωστόν, “they don’t share food”. Εμείς, λοιπόν έχουμε κάνει τη δουλειά για σένα και σου έχουμε βρει το κατάλληλο μέρος για δώρα.  

Καλωσορίσατε στο Nerdom, τον παράδεισο της pop κουλτούρας και της ψυχαγωγίας. Εδώ, η pop κουλτούρα δεν είναι απλά ένα θέμα - είναι ένας τρόπος ζωής. Σε αυτόν τον μαγικό κόσμο, θα βρεις μια πλούσια συλλογή από αγαπημένους χαρακτήρες. Πρόσωπα από το Harry Potter, One Piece, τα Friends, τους Lilo & Stitch και Pokémon, κάνουν ένα διάλλειμα από την οθόνη και εμφανίζονται μαγικά μπροστά στα μάτια σου.

Nerdom.gr

Για αυτόν/ αυτήν που οργανώνει game nights σπίτι του με pizza και δρακουλίνια, διάλεξε ένα από τα πιο pro επιτραπέζια, όπου οι στρατηγικές συναντούν το ανατρεπτικό fun. Από τον κόσμο του Harry Potter έως τα συναρπαστικά One Piece, η περιπέτεια είναι πάντα στην πόρτα σου. Ανακαλύψτε τη μαγεία των επιτραπέζιων παιχνιδιών στo Nerdom. 

Για αυτόν/ αυτήν που βαριέται τις μονόχρωμες κούπες και επιλέγει να ξεκινά την ημέρα του με μία δόση μαγείας, διάλεξε τις κούπες με τυπωμένα σχέδια. Δεν είναι απλά αντικείμενα, αλλά έργα τέχνης που αναδεικνύουν διαφορους χαρακτήρες, όπως από τον Lilo & Stitch μέχρι τα αγαπημένα Friends. Για τη μικρή σου ξαδέλφη, υπάρχει και η Elsa – ώρα για tip: όλες οι μικρές πριγκίπισσες, έχουν κόλλημα με το Frozen.

Nerdom.gr

Τώρα ήρθε η στιγμή για το δώρο που πρέπει να βάλεις το περισσότερο effort, αυτό για τους άνδρες της ζωής σου. Στην αναζήτηση δώρα για άνδρες, επισκέψου πάλι το Nerdom. Στιλάτα φούτερ και cool T-shirts, παιχνιδιάρικες κάλτσες, χνουδωτά λούτρινα, μέχρι και Pokémon κάρτες, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές σου. Όρεξη να έχεις να βρεις το δώρο που θα τον ενθουσιάσει.

Nerdom.gr

Και αν έχεις φίλο/ φίλη που έχει πώρωση με το One Piece Manga, κάνε του/της δώρο κάτι από τις μοναδικές manga συλλογές του Nerdom. Κάθε σελίδα είναι μια περιπέτεια, κάθε εικόνα μια τέχνη.

Nerdom.gr

Αν δεν είναι μόνος ο Άγιος Βαλεντίνος που σε δυσκολεύει στην επιλογή δώρου, αλλά όλες οι περιστάσεις, μη σκας γιατί το Nerdom έχει φροντίσει και για αυτό. Βρες τις πιο πρωτότυπες προτάσεις δώρων για κάθε περίσταση

Επισκέψου το Nerdom και ενσωμάτωσε την pop κουλτούρα στην καθημερινότητά σου. Εδώ, κάθε αγορά είναι μια ευκαιρία να ζήσεις και να μοιραστείς τη μαγεία!

Καταστήματα

Facebook 

Instagram

TikTok

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ