Smart Life

Μπορεί τελικά ένα gadget να μας φέρει πιο κοντά;

Η αγάπη στα χρόνια της τεχνολογίας

Ελένη Βαρδάκη
Ελένη Βαρδάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στον κόσμο της Huawei ερωτευόμαστε ξανά

Huawei: Τα wearable gadget της Huawei είναι το δώρο που θα φέρει την ευεξία στην καθημερινότητά σας 

  • Advertorial

Μία ανάσα πριν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και ας είμαστε ειλικρινείς, πολλοί από εμάς αφήσαμε για τελευταία στιγμή το δώρο που θα πάρουμε στους αγαπημένους μας. Η μάστιγα του procrastination. Θέλεις όμως να είναι κάτι όμορφο, αλλά όχι πάλι ανθοδέσμη και σοκολατάκια. Θέλεις να είναι κάτι κομψό, αλλά όχι ένα ακόμα σετ περιποίησης ή κοσμήματα με καρδούλες. Ιδανικά αναζητάς αυτό το δώρο που θα ενθουσιάσει το ταίρι σου, αλλά κυρίως θα σας φέρει πιο κοντά. 

Η αγάπη στα χρόνια της τεχνολογίας

Σε μια εποχή που επικρατεί η μοναξιά και αν όχι αυτή, τότε οι συμβιβασμοί, υπάρχουν άραγε ζευγάρια που είναι πραγματικά μαζί; Σύμφωνα με μια πανευρωπαϊκή έρευνα της Huawei, η συμβίωση μπορεί να ωφελήσει τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική υγεία. Happy wife, happy life που λέγαμε και στο χωριό μου. Αν το σκεφτείτε βγάζει νόημα, καθώς ποιος δεν έχει ανάγκη από λίγη συντροφικότητα, φροντίδα και αίσθηση ασφάλειας; Να ξέρεις πως έχεις κάποιον που μπορείτε να διασκεδάζετε παρέα, αλλά και να στηρίζετε ο ένας τον άλλον. Δεν χρειάζονται πολλά για την ευτυχία, αρκεί να υπάρχουν ωραίες ιδέες και τα κατάλληλα "εργαλεία" για να σας κρατούν "ζεστούς".

Huawei Valentines day

Lets get physical -but together

Αν ανήκετε στην κατηγορία του αθλητικού ζευγαριού, που τρέχετε μαζί και η γυμναστική είναι το love language σας, μάλλον το HUAWEI WATCH GT 4 δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σας. Πρόκειται για το gadget που σας βοηθάει να έχετε μια καλύτερη εικόνα των προπονήσεών σας, πόσο αποδοτικοί ήσασταν, τι θα μπορούσατε να βελτιώσετε βάσει των αναγκών του σώματός σας και φυσικά να θέσετε νέους στόχους. Η γενικότερη φιλοσοφία του συγκεκριμένου smartwatch έγκειται στο να κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και ποιοτικά καλύτερη.

Η αγάπη στα χρόνια της τεχνολογίας

Η ένταξη της κοινής άθλησης σε μια σχέση, συμβάλει όχι μόνο στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, αλλά σας βοηθάει να πάρετε ένα διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Κάνοντας πράγματα μαζί, νιώθετε πως εκτός από ζευγάρι είστε και μια πολύ καλή ομάδα, που μπορεί να καταφέρει ό,τι και αν σκεφτεί. Δημιουργείται μια συναισθηματική σύνδεση, η οποία είναι ικανή να φέρει ξανά την ευεξία στην μέρα σας. Το έδειξε άλλωστε και η έρευνα, πως  το 76% των χρηστών smartwatch υποστηρίζουν ότι η χρήση του είχε θετικό αντίκτυπο στην ψυχική τους υγεία.

Huawei Valentines day

Στρες; Ευχαριστούμε, δε θα πάρουμε!

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντας που επηρεάζουν την ποιότητα μιας σχέσης, είναι το άγχος και το στρες. Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με πολλές υποχρεώσεις, deadlines, συνθήκες που δεν μας επιτρέπουν εύκολα να χαλαρώσουμε και συχνά η συσορευμένη αυτή ένταση μεταφέρεται στον σύντροφό μας. Για όσους βλέπατε φιλαράκια, ίσως σας θυμίζει το επεισόδιο που ο Ross πήγε στη δουλειά της Rachel με όλη του τη ρομαντική διάθεση και τελικά κατέληξαν σε έναν επικό καβγά. Για να μην καταλήξετε έτσι... συνεχίστε να διαβάζετε.

Η αγάπη στα χρόνια της τεχνολογίας

Αν είχαν όμως ένα HUAWEI WATCH GT3, όλα θα ήταν πιο όμορφα. Ένα κομψό smartwatch που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα επίπεδα υγείας σας, όπως τους καρδιακούς παλμούς, οι οποίοι συχνά ανεβαίνουν και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Φορέστε το νέο σας gadget, πάρτε μια ανάσα και ξεκινήστε ξανά. Νομίζω πώς αν κάποιος μου έκανε ένα τέτοιο δώρο θα του ήμουν ευγνώμων, μιας και έχω την τάση να στρεσάρομαι πολύ εύκολα. Το να αισθάνεσαι ότι το ταίρι σου γνωρίζει τις ανάγκες σου και ψάχνει με ποιον τρόπο μπορεί να σε καθησυχάσει, νομίζω πως είναι αρκετά γλυκό και μας κάνει να ζηλεύουμε τα ζευγάρια που μένουν μαζί.

Boost each other 

Δεν είμαστε λίγοι που κρύβουμε μέσα μας ένα αρκετά ανταγωνιστικό εαυτό, που του αρέσει να έρχεται αντιμέτωπος με νέα challenges και φυσικά να βγαίνει νικητής. Ναι, αλλά όπως ξέρουμε μια καλή σχέση απαιτεί αμοιβαίες υποχωρήσεις. Έτσι ο ανταγωνισμός μας, καλό θα ήταν να πάει περίπατο και να ξαναγυρίσει με τη μορφή "you make a better version of me"- και αυτό το λέγαν στο χωριό μου. Με το HUAWEI WATCH FIT 2, θα δημιουργήσετε μεταξύ σας ένα υγιές περιβάλλον, ενθαρρύνοντας ο ένας τον άλλον και μαθαίνοντας να λειτουργείτε σαν ομάδα. Let’s support each other, αλλά με στιλ. Μπορεί να μην το είχατε φανταστεί, όμως το να είσαι dream team με τον σύντροφο σου, είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Σε κάνει να αισθάνεσαι πως κάποιος είναι μαζί σου σε ό,τι και αν συμβεί, πως έχεις ένα στήριγμα. Είμαστε δυνατοί, αλλά δε χρειάζεται να τα αντιμετωπίζουμε όλα μόνοι μας. Team work makes the dream work.

Η αγάπη στα χρόνια της τεχνολογίας

O έρωτας περνάει από τα ακουστικά

Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να απολαμβάνεις μουσική παρέα με τον αγαπημένο σου; Είτε είστε στο γυμναστήριο, είτε κάνετε μια συνηθισμένη βόλτα, η μουσική είναι το soundtrack που σας ενώνει.

Με τα HUAWEI FreeBuds SE 2,  HUAWEI FreeBuds 5και Huawei FreeBuds 5, ετοιμαστείτε για τραγούδια σε μοναδική ποιότητα ήχου, αλλά και με σύγχρονο design, διότι εκτιμάμε πάντοτε την καλή αισθητική. Ακόμα και για τις μέρες που προτιμάτε να μείνετε σπίτι, τα HUAWEI FreeBuds 5i προσφέρουν την Cozy λειτουργία, προσρμόζοντας την ένταση στις ανάγκες σας. Όπως αναφέρεται στην έρευνα της Huawei, οι άνθρωποι που συγκατοικούν παρουσιάζουν σημαντικά καλύτερα επίπεδα ψυχικής υγείας, αφού η συντροφικότητα φαίνεται να σχετίζεται άμεσα με την άντληση μεγαλύτερης  σωματικής και ψυχικής ικανοποίησης στην καθημερινότητα.

Η αγάπη στα χρόνια της τεχνολογίας

Ας κρατήσουμε ζωντανή την στιγμή

Μία σχέση που πραγματικά σου προκαλεί χαρά, θυμίζοντάς σου τι θα πει ανεμελιά, είναι μια σχέση με πολλές αστείες στιγμές. Με γέλια και χαμόγελα που θες να έχεις στο κινητό σου και να τα βλέπεις ξανά και ξανά. Με το HUAWEI P60 Pro θα δημιουργήσεις τις πιο καλλιτεχνικές εικόνες, χάρη στο αυτόματα ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα και τις δυνατότητες πλήρους λήψης φωτός. Κρατήστε τη στιγμή ζωντανή, είτε είναι πρωί είτε βράδυ. Άλλωστε η αγάπη δεν έχει ώρα. Αυτό το smartphone θα σας φέρει πιο κοντά με τον αγαπημένο σας, αντί να σας απομακρύνει, δίνοντας την ευκαιρία να επικοινωνείτε ανά πάσα στιγμή. Μια ακόμα fashion επιλογή, με εμφάνιση που συνδυάζει ρομαντισμό και εκλεπτυσμένη αισθητική.  

Η αγάπη στα χρόνια της τεχνολογίας

Η Huawei πιστεύει στην αγάπη και στη συντροφικότητα, για αυτό και δεν θέλει να δημιουργεί απλά gadgets, αλλά εργαλεία που μας προσφέρουν μια καλύτερη ζωή. Που βοηθάνε τα ζευγάρια να βρουν τρόπο και χρόνο να διασκεδάζουν μαζί, παίρνοντας ένα διάλειμμα από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας. Αν θέλετε φέτος να κάνετε ένα διαφορετικό δώρο, σας ενημερώνουμε πως τα προϊόντα Ηuawei προσφέρονται σε προνομιακές τιμές από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της έως 29 Φεβρουαρίου. Ό,τι κινητό και αν έχετε, τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOs & Android.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ