Smart Life

Galaxy Tab S9: Η νέα σειρά premium tablet από τη Samsung

Ένα tablet που ήρθε να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Galaxy Tab S9: Η νέα σειρά premium tablet από τη Samsung

Η νέα σειρά Galaxy Tab S9 της Samsung ενσωματώνει την premium εμπειρία των Galaxy σε ένα tablet που σε ακολουθεί παντού

Ήταν μία ζεστή αυγουστιάτικη μέρα, σε ένα από εκείνα τα παραθαλάσσια μαγαζάκια των ελληνικών χωριών που είναι λίγο απ’ όλα: ταβέρνες, μαγειρεία, καφετέριες, και γλυκοπωλεία ταυτόχρονα. Μία κοπέλα καθόταν σε ένα τραπέζι και ζωγράφιζε. Όχι σε χαρτί, μα στο tablet της. Μου έκανε εντύπωση η αφοσίωσή της, ο τρόπος που καθοδηγούσε το S Pen πάνω στην οθόνη, έμοιαζε σαν μόλις να της είχε έρθει μία καλή ιδέα και δεν ήθελε να την αφήσει να φύγει. Όταν τελείωσε, την πλησίασα και κοίταξα την οθόνη πάνω από τον ώμο της. Δεν πίστευα στα μάτια μου! Είχε μόλις δημιουργήσει ένα υπέροχο αρχιτεκτονικό σχέδιο, αλλά το πιο απίστευτο ήταν ότι το έκανε στο tablet! Αν δεν το είχα δει, δεν θα πίστευα ποτέ ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό, τουλάχιστον όχι σε αυτό το επίπεδο. Όμως αυτό δεν ήταν ένα συνηθισμένο tablet, αλλά ένα Galaxy Tab S9.

Η νέα σειρά Galaxy Tab S9 της Samsung ήρθε για να ταρακουνήσει όσα ξέραμε μέχρι τώρα για τα tablet, αλλά κυρίως για να κάνει την καθημερινότητά μας πιο εύκολη. Περιλαμβάνει τρία μοντέλα (το Galaxy Tab S9, το Tab S9+ και το Tab S9 Ultra), όλα σχεδιασμένα ώστε να ενσωματώνουν την premium εμπειρία των Galaxy σε ένα tablet που σε ακολουθεί παντού.

Τι τα κάνει τόσο ξεχωριστά; Πρώτα απ’ όλα η οθόνη τους. Και τα τρία μοντέλα της σειράς διαθέτουν από μία οθόνη Dynamic AMOLED 2X, η οποία όχι μόνο προσφέρει εντυπωσιακά χρώματα και γραφικά, αλλά επιπλέον είναι και εξαιρετικά ξεκούραστή για τα μάτια καθώς έχει μειωμένη εκπομπή μπλε φωτός. Επίσης, χάρη στο Vision Booster, η φωτεινότητα της οθόνης προσαρμόζεται αυτόματα μέσω ενός έξυπνου αλγόριθμου εξωτερικού χώρου που ανιχνεύει τη λάμψη του ηλίου, επιτρέποντάς σου να βλέπεις καθαρά ακόμη και σε έντονα φωτισμένους χώρους.

Η οθόνη Dynamic AMOLED 2X σε συνδυασμό με τον γρήγορο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen2 υπόσχονται απολαυστική εμπειρία gaming και εκπληκτικές επιδόσεις, ενώ η μηχανή γραφικών με τις σχεδόν πραγματικές αντανακλάσεις στα περιβάλλοντα 3D gaming, κάνει τα πράγματα ακόμη πιο συναρπαστικά. Και δεν χρειάζεται καν να ανησυχείς για τη φόρτιση! Η μπαταρία μακράς διάρκειας των Galaxy Tab S9 έχει αρκετή ισχύ για ολόκληρη τη μέρα και επιπλέον διαθέτει απόθεμα σε περίπτωση που το χρειαστεί το smartphone σου.

Θες να κάνεις τα πράγματα ακόμη πιο γρήγορα κι εύκολα; Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσεις το Book Cover Keyboard και το tablet σου θα μεταμορφωθεί σε έναν πανέξυπνο Η/Υ, που συνδέεται με οποιαδήποτε άλλη συσκευή Galaxy για να πληκτρολογείς σε όποια οθόνη θες. Επιπλέον, τα Galaxy Tab S9 είναι ειδικά σχεδιασμένα για όσους αγαπούν το multitasking. Η οθόνη τους, βλέπεις, χωρίζεται παρέχοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να κάνει πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα. Ας πούμε, μπορείς να σχεδιάζεις, να απαντάς σε email και ταυτόχρονα να κάνεις βιντεοκλήση, χωρίς να κλείσεις ούτε ένα παράθυρο!

Αλλά αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν το S Pen. Με αυτό το εκπληκτικό εργαλείο, μπορείς να καταγράψεις αμέσως όποια ιδέα σου έρθει στο μυαλό για να μην την ξεχάσεις. Το S Pen θα μετατρέψει γρήγορα κάθε χειρόγραφο κείμενο σε εισαγωγή κειμένου σε μία ευρεία γκάμα εφαρμογών. Εκπληκτικό;

Και αν οι συνθήκες της μέρας σου δεν είναι αυτές που περίμενες, τουλάχιστον δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το tablet σου. Η Galaxy Tab S9 είναι η πρώτη σειρά Samsung Galaxy tablet ανθεκτική στο γλυκό νερό και τη σκόνη, με πιστοποίηση IP68. Επιπλέον, το ισχυρό Armor Aluminum πλαίσιο θα προστατέψει το tablet σου από τους κραδασμούς.

Οπότε, σε περίπτωση που ψάχνεις ένα tablet ισχυρό για να σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη, μόλις το βρήκες. Ανακάλυψε τη νέα σειρά Galaxy Tab S9 στο Samsung.com/gr.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ