Smart Life

Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας: Απορρίπτει τις διακρίσεις, εκτός από μία

Διάκριση ως Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα για 2η συνεχή χρονιά

sofia-neta.jpg
Σοφία Νέτα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας

Η εταιρεία με ιστορία ενός αιώνα, αναδείχθηκε κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα για 2η συνεχή χρονιά με διεθνή πιστοποίηση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Top Employers Institute.

Η Johnson & Johnson, η οποία μετράει πάνω από έναν αιώνα φροντίδας στον τομέα της Υγείας, παρέχοντας προϊόντα που έχουν αλλάξει την υγεία και τη ζωή των ανθρώπων παγκοσμίως, δεν θα μπορούσε να μην αντιμετωπίζει με την ανάλογη φροντίδα και τους εργαζομένους της, οι οποίοι βρίσκονται πάντοτε στο επίκεντρο.

Η Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας, ιατροτεχνολογική εταιρεία της J&J, εκτός από τις καινοτόμες ιδέες και τα προϊόντα ιατρικής τεχνολογίας που προσφέρει, δίνει σημαντική προσοχή και έμφαση στις αξίες που τη χαρακτηρίζουν όπως η ηθική, η διαφάνεια, η συμπερίληψη, η ισότητα και ο σεβασμός στους ανθρώπους της, που αποτελούν συστατικά στοιχεία της κουλτούρας της και του οράματός της για έναν καλύτερο και πιο υγιή κόσμο.

Εργάζεται συνεχώς για την περαιτέρω ανάπτυξη ενός πρότυπου εργασιακού περιβάλλοντος, «αγκαλιάζοντας» τη διαφορετικότητα και απορρίπτοντας όλες τις διακρίσεις εκτός από μία: τη διάκρισή της ως Top Employer Greece.

Με τη νέα γενιά εργαζομένων της να καταρρίπτουν όλες τις άλλες διακρίσεις και να αποδέχονται μόνο εκείνη που επιβεβαιώνει το όραμα της εταιρείας, η Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας κάνει τη διαφορά, με σύμμαχο τη διαφορετικότητα.

Στοχεύοντας ψηλά και μεριμνώντας για τη βελτίωση της εργασιακής εμπειρίας, η Johnson & Johnson κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά τον τίτλο του Κορυφαίου Εργοδότη στην Ελλάδα από το Top Employers Institute, τον Παγκόσμιο Οργανισμό που αναγνωρίζει την αριστεία στις πρακτικές Ανθρώπινου Δυναμικού.

«Η διάκριση από το Top Employers Institute είναι ανεκτίμητης αξίας για εμάς, αφού επιβραβεύει την προσπάθεια μας να γίνουμε καλύτεροι για τους ίδιους μας τους ανθρώπους. Φέτος, καταφέραμε να βελτιωθούμε σε σημαντικούς τομείς, όπως η βιωσιμότητα, η εκπαίδευση, η στρατηγική και δεσμευόμαστε για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα», δήλωσε η κυρία Ζέττα Κοτρώτσου, J&J One HR leader for Greece, κατά την απονομή της διάκρισης.

Μετά από ενδελεχή αξιολόγηση των προγραμμάτων και των πολιτικών της εταιρείας από το Top Employer Institute, σημειώθηκε σημαντική πρόοδος 5,6% σε σχέση με το 2022 και βελτίωση σε συνολικά 13 κατηγορίες αξιολόγησης. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουν οι κατηγορίες που αφορούν στη Βιωσιμότητα, το Οn-boarding νέων εργαζομένων, την Επιμόρφωση και Ανάπτυξη, τις Ευκαιρίες Καριέρας και τη Διατήρηση Ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Πιστή στις αξίες της ηθικής, της διαφάνειας, της συμπερίληψης και της ισότητας και με σεβασμό στους ανθρώπους της, η Johnson & Johnson εργάζεται συνεχώς για την περαιτέρω ανάπτυξη ενός πρότυπου εργασιακού περιβάλλοντος. Στοχεύοντας ψηλά και μεριμνώντας για τη βελτίωση της εργασιακής εμπειρίας, συγκέντρωσε βαθμολογία 100% σε σημαντικές κατηγορίες όπως, οι Αξίες & ο Σκοπός, η Εργασιακή Δέσμευση, η Εταιρική Στρατηγική και η Ηθική & Ακεραιότητα, αποδεικνύοντας για ακόμη μία χρονιά πως οι άνθρωποι της βρίσκονται στο επίκεντρο της στρατηγικής της.

Περισσότερες πληροφορίες: www.jjmedtech.gr

Johnson & Johnson MedTech Greece

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ