Smart Life

Είσαι έτοιμος για ένα πάρτι που τα ορίζει όλα από την αρχή;

Ένα event που επαναπροσδιορίζει τη μουσική, την τέχνη, την πόλη και τη διασκέδαση

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
redefines_party_blog_post-01

Party Redefined Your Way: To απόλυτο πάρτι powered by glo στο Ωδείο Αθηνών ανατρέπει όλα όσα γνωρίζαμε για τα πάρτι. 

Είναι κάποιες βραδιές που τα έχουν όλα. Κάποια πάρτι που τα θυμάσαι για καιρό και συζητάς για αυτά με τους φίλους σου, αναπολώντας και γελώντας με τα αναπάντεχα που ζήσατε. Πώς ορίζουμε όμως το τέλειο πάρτι; Τι κάνει μια βραδιά να μένει αξέχαστη;

Λοιπόν, το «Party redefined your way», το πιο ανατρεπτικό party της πόλης powered by glo, με αφορμή το λανσάρισμα του νέου Hyper X2, έρχεται για να προσφέρει όλα όσα ζητάς από ένα πάρτι. Μια multiylayered εμπειρία που επαναπροσδιορίζει τη διασκέδαση, την ηλεκτρονική μουσική, το χορό και την τέχνη με πάθος.

Μπορείς σε μια νύχτα να τα ζήσεις όλα;Την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, στο πάρτι που έρχεται στο Ω2 του Ωδείου Αθηνών, σε έναν από τους πιο εμβληματικούς χώρους της πόλης, μπορείς! Ένα launch εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχεις ζήσει ως τώρα, κορυφαία DJ sets, live art acts, cocktails, lounge areas, installations και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Το σύνθημα ένα: «Party με τον δικό σου τρόπο». Οι νέες στιγμές και εμπειρίες αυτής της βραδιάς πλαισιώνονται από ένα μουσικό stage, ένα art stage, τρεις ραδιοφωνικούς παραγωγούς, ένα guest DJ collective, πέντε all star mixologists, έναν κορυφαίο εικαστικό, art installations, live acts, καθώς και τα ειδικά διαμορφωμένα lounge areas και social spots.

Στις μουσικές επιλογές που θα δώσουν ρυθμό και διάθεση στην νύχτα σου θα βρίσκεται ο Best 92,6 και οι τρεις κορυφαίες ραδιοφωνικοί παραγωγοί του. Οι Μαρία Παπιδάκη, Εύη Σιδηροπούλου και Κλεοπάτρα Φυντανίδου, συναντάνε για πρώτη φορά τους  Street Outdoors Soundsystem, που με την εμπειρία τους θα φέρουν την open air dance εμπειρία μέσα στη σκηνή του Ωδείου.

Την ίδια ώρα, θα έχεις την ευκαιρία να δεις ένα έργο τέχνης να «γεννιέται». Ο διακεκριμένος εικαστικός Παύλος Τσάκωνας «φέρνει» την street art στο party του new Hyper X2. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο καλλιτέχνης θα ζωγραφίζει με τους ήχους της μουσικής ένα πρωτότυπο έργο που επαναπροσδιορίζει την Αθήνα και θα συζητηθεί.

Και αν νομίζεις ότι οι εκπλήξεις σταματούν εδώ, κάνεις λάθος. Η γεύση δεν θα λείπει από την πολυαισθητηριακή εμπειρία του glo. Έτσι, θα μπορείς να δοκιμάσεις μια σειρά από μοναδικά signature cocktails, που θα φτιάχνει για το κοινό η MAKE IT HAPPEN Collective, μια all star ομάδα από πέντε έμπειρους bartenders με προϋπηρεσία σε μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα bar της Αθήνας. Τα cocktails –έκπληξη είναι εμπνευσμένα από το νέο στυλ, το πάθος και τις γεύσεις του glo Hyper X2.

Εσύ θα λείπεις;

Πάρε την πρόσκληση σου εδώ.

Πληροφορίες
Party Redefined your way, powered by glo.
Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 στις 20.00.
Πολυχώρος Ω2 του Ωδείου Αθηνών, Βασ. Γεωργίου B 17-19, Αθήνα 106 75
Eίσοδος μόνο με προσκλήσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ